Horoscop zilnic 24 ianuarie 2019. Fecioarele sunt în centrul atenției, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos întreg horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Primești o veste care îți va da un pic viață peste cap. Nu neapărat în sensul rău al cuvântului, însă te va scoate din rutină ta zilnică. Cel mai probabil este o veste legată de job sau o oportunitate de afaceri, pe care o aștepți de mult.

 

TAUR

 

O schimbare la locul de muncă te face să îți revizuiești atutudinea față de colegii tăi. Este posibil să fii avansată și atunci relațiile cu mulți dintre ei se vor schimba. Ai grijă să nu te pripești și să iei vreo decizie radicală.

 

GEMENI

 

Astăzi te simți romantică și sexy și vrei să petreci cât mai mult timp în compania persoanei iubite. Încerci să îi faci pe plac și să îi pui în practică toate fanteziile. Va fi recunoscător pentru ceea ce faci pentru el.

 

RAC

 

Niște probleme mai vechi revin astăzi în actualitate. O discuție în contradictoriu cu mama ta sau cu un membru apropiat la familiei îți va strica bună dispoziție. Se lasă cu cuvinte dure și chiar și câteva jigniri. Cel mai bine ar fi să îți controlezi nervii.

 

LEU

 

Deși nu este adeptă muncii de echipă, astăzi ești invitată să intri într-un colectiv nou, cu care să lucrezi la un proiect inovator. Ești surprinsă și încântată de cât de bine te înțelegi cu colegii de lucru.

 

FECIOARĂ

 

Astăzi ești în centrul atenției. Îți sunt recunoscute meritele și te bucuri de admirația celor din jur. Bucură-te de momentul tău de glorie, pentru că vei avea de tras dacă vrei să rămâi la același nivel și să ai rezultate și mai bune.

 

BALANȚĂ

 

Visezi la cai verzi pe pereți. Mai precis la călătorii. Și nu oriunde, ci peste mari și peste țări. Vrei să ajungi în locuri exotice, să înveți despre culturi noi și să cunoști oameni interesanți. Astăzi începi să îți faci planurile pentru marea călătorie. 

 

SCORPION

 

Astăzi ești extrem de nostalgică. Te gândești mult la trecut și la niște persoane care nu mai sunt în viața ta. Această retrospectivă în trecut îți face mai mult rău decât bine.

 

SĂGETĂTOR

 

Este posibil să reiei legătura cu o veche cunoștință, care te va face să îți pui mai multe semne de întrebare legate de viața ta. Ai tendința de a compară viață ta cu a ei și să tragi concluzia că nu ești tocmai o persoană "realizată". Ești prea critică cu tine.

 

CAPRICORN

 

Astăzi te pui în slujba celorlalți și te lași pe tine pe ultimul loc. Ești generoasă și vrei să îi ajuți pe cei din jur. Vei avea ocazia să faci fapte bune, care nu vor rămâne neobservate. Însă tu nu faci asta pentru aprecierea celor din jur, ci pentru că te face să te simți bine.

 

VĂRSĂTOR

 

Azi poate fi ziua ta norocoasă. Dacă nu la job, măcar în dragoste. Ai parte de o zi plină de romantism și de aventură. Te bucuri de toată atenția partenerului, care pare la fel de îndrăgostit că și tine.

 

PEȘTI

 

Apar niște schimbări în viață ta, mai degrabă de ordin organizatoric. Fie îți redecorezi casă sau îți muți biroul. Cert este că ești implicată în câteva activități fizice, care te epuizează.

related posts

Modifică setările cookies