Horoscop zilnic 24 ianuarie 2020. Balanțele încep o poveste de dragoste, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 24 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi, cu Luna Nouă în semnul Vărsător, deschide o perioadă activă în planurile pe termen lung, care implică proiecte extraprofesionale. Totodată viața sentimentală se animă și preocuparea principală va fi stabilirea unui drum în planul amoros.
 

Taur

Configurația astrală de astăzi, cu Luna Nouă în semnul Vărsător, deschide o etapă nouă în carieră, mai ales că poți înregistra succese și un progres profesional. Vei fi remarcată și munca îți va fi răsplătită.
 

Gemeni

Climatul astral de astăzi, cu Luna Nouă în semnul Vărsător, deschide o nouă etapă în domeniile care indică studiile, călătoriile și principiile de viață. Posibil să vrei să înveți ceva nou, iar fenomenul astral de astăzi să te ajute și lămurească, în același timp, asupra domeniului în care vrei să te îndrepți.
 

Rac

Contextul astral de astăzi cu Luna Nouă în semnul Vărsător, îți deschide o nouă etapă în administrarea finanțelor pe care le deții în comun cu partenerul. Posibil să vrei să faci un credit, să cauți oferte la instituții financiare și să te sfătuiești cu partenerul vis-à-vis de returnarea acestuia, dacă vă puteți permite efortul financiar.
 

Leu

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din semnul Vărsător, care deschide o nouă etapă în relația de cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri. Următoarele două săptămâni preocuparea ta principală va fi mariajul, ți se dă posibilitatea să îndrepți ceva sau să te lămurești dacă mai continuați împreună.
 

Fecioară

Contextul astral de astăzi, cu Luna Nouă în Vărsător, îți deschide o nouă etapă la locul de muncă, dar și în preocupările tale pentru starea sănătății. Posibil să ai parte de evenimente surpriză la serviciu, să se schimbe sarcinile, să înveți ceva nou, iar în planul sănătății, unele evenimente care apar, să te determine să începi un stil de viață mai sănătos.
 

Balanță

Te poți considera norocoasa zodiacului în sfera sentimentală, pentru că Luna Nouă de astăzi, din zodia Vărsător, se formează în casa iubirii și deschide o nouă etapă. Așadar, în următoarea perioadă ar fi indicat să acorzi o atenție sporită dragostei, nu de alta, dar dacă ești singură, ai toate șansele să începi o relație.
 

Scorpion

Odată cu Luna Nouă de astăzi din zodia Vărsător se deschide o nouă etapă în viața ta de familie sau în ceea ce privește regimul unei locuințe. Posibil să vrei să schimbi casa sau unele lucruri in casă: mobila sau să reorganizezi totul și să-ți faci un plan pe termen lung.
 

Săgetător

Vei fi surprinsă astăzi, cu ocazia Lunii Noi din zodia Vărsător, să constați că iei decizii cu privire la studiile tale, acumularea de cunoștințe sau relația cu rudele. Se deschide o nouă etapă, în care îți poți valorifica cunoștințele sau poți lua decizia să începi un curs de pregătire profesională.
 

Capricorn

Luna Nouă de astăzi activează sectorul financiar și deschide o nouă etapă în situația banilor obținuți de la locul de muncă. Posibil să ai parte de o mărire salarială, să semnezi un contract de colaborare pentru suplimentarea veniturilor sau pur și simplu să deschizi un cont de economii, în care să pui o sumă de bani lunar.
 

Vărsător

Evenimentul astral important de astăzi cu Luna Nouă, care se formează în zodia ta, îți deschide o nouă etapă în planul personal. Așadar, este un moment de relansare personală sau profesională și îți poți seta obiective pentru următorul an.
 

Pești

Contextul astral de astăzi scoate în evidență Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează în casa subconștientului și deschide o nouă etapă pentru debarasarea de atașamentele vechi, care te țin ancorată în trecut. Adoptarea unui stil de viață sănătos ar fi binevenit, mai ales că vei observa că și starea psihică ți se poate îmbunătăți.

Urmăriți cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează

 

related posts