Horoscop zilnic 24 ianuarie 2021. Fecioarele se pot îndrăgosti de cineva neașteptat, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 24 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Vorbești astăzi, de planurile tale de viitor, care privesc finanțele sau investițiile pe care vrei să le faci. Posibil unul dintre prieteni să-ți propună să vă asociați într-o afacere. Totodată, ai de gând să investești în echipament electronic sau produse pentru locuință.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să rezolvi unele chestiuni financiare, care au legătură cu obținerea unor acte/documente de la o insituție, privind obținerea unor drepturi sau o moștenire. Printre planurile tale de anul acesta se numără și lichidarea unui credit.

 

Gemeni

 

Te afli, astăzi, față în față cu o propunere partenerială, care te surprinde și în același timp, te pune pe gânduri. Dacă este vorba de sfera relațională, poți avea o surpriză de la cineva, care locuiește în străinătate.

 

Rac

 

Temele abordate, astăzi, în dialogul cu partenerul de cuplu, ar putea să te pună pe gânduri. Totodată, vei avea o revelație să găsești soluția potrivită la o chestiune locativă, care te frământă de mai mult timp încoace. Posibil să intenționezi să pregătești un dosar de credit pentru  achiziționarea unui imobil.

 

Leu

 

Astăzi este un moment bun pentru a-ți face planuri de viitor. Nu ești sub presiunea timpului, nu ai treabă și te poți gândi liniștită, singură fiind, dacă vrei să continui să te vezi cu o persoană cunoscută de curând. Dacă faci parte dintr-un cuplu, temele de discuție abordate vor fi de natură profesională.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți activează casa carierei și a aspirațiilor profesionale, te îndeamnă să te gândești, dacă activitățile pe care le desfășori acum, îți aduc satisfacție profesională. În sfera sentimentală, ai putea avea un dialog interesant cu cineva care apare neașteptat.

 

Balanță

 

Ai putea, astăzi, să te gândești serios la o plecare în străinătate, la începerea unor cursuri de recalificare. Îți dorești să explorezi destinații noi, să cunoști alte civilizații și să te implici în proiecte umanitare. Ai o mare dorință să experimentezi, să te pui în valoare, să faci lucruri care-ți fac plăcere.

 

Scorpion

 

Primești, astăzi, niște sfaturi bune de la cineva din familie cu experiență, cum să economisești bani, dar și cum să-ți faci o strategie pe termen lung pentru a-ți putea achiziționa ceva de valoare, care-ți dorești de mult. În sfera relațiilor, nu neglija problemele importante, care ar putea să se transforme într-o criză relațională!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri interesante cu partenerul de cuplu, cu care nu ai mai stat de mult la povești, din cauza lipsei de timp și a sarcinilor și activităților de la locul de muncă, care-ți iau din timpul tău liber.

 

Capricorn

 

Relația cu partenerul de viață nu merge prea bine, deși faci eforturi să-l recucerești. Pentru că te-ai săturat de conflicte și tensiuni, în prima parte a zilei, alegi să lucrezi la un proiect de serviciu, iar în cea de-a doua jumătate, ieși cu prietenele.

 

Vărsător

 

Starea ta de spirit este bună, așa că îți vine o idee, în prima parte a zilei, să-i faci o surpriză partenerului. Așadar, îl duci într-un loc, în afara orașului, care vă amintește de primele voastre întâlniri. Dacă ești singură, contextul astral favorizează întâlnirile romantice, așa că ar fi bine să cooperezi cu aspectele și să onorezi o invitație de a ieși în oraș.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu membrii familiei, privind patrimoniul, spațiul de locuit, o reamenajare a locuinței. Există interes din partea ta să cumperi niște bunuri pentru casă, mai ales ca a apărut necesitatea rearanjării spațiului de locuit la noile nevoi, la lucrul de acasă, iar acum ai și finanțe să-ți duci planul la capăt.

 

related posts

Modifică setările cookies