Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. Fecioarele au chef de aventură, flirt, pasiune și povești de iubire, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 24 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Capricorn, respectiv în sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Până la începutul lunii martie, urmează o perioadă în care ai energie și determinare în atingerea obiectivelor, înregistrezi succese sau avansezi în carieră. Vei lua decizii în funcție de sistemul de valori după care te ghidezi în viață.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, respectiv în sectorul asociat străinătății, studiilor, călătoriilor, delegațiilor în interes profesional. În ce privește valorile și principiile de viață, vei avea prilejul să faci niște schimbări pentru a putea progresa profesional.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii își face intrarea în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți. Până la începutul lunii martie trebuie să lămurești situația financiară a datoriilor sau creditelor pe care ai de gând să le faci. Totodată, se activează și sfera intimă și vei deveni mai pasională, dornică de flirt și aventură.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, pe sectorul relațiilor personale și profesionale. Până la începutul lunii martie vei depune toate eforturile pentru a încheia un parteneriat/contract la locul de muncă, începi noi proiecte sau investești mai mult într-o relație.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa muncii și sănătății, în zodia Capricorn, iar locul de muncă și sarcinile de serviciu devin prioritare. Până la începutul lunii martie ar fi recomandat să eviți conflictele de la locul de muncă cu colegii sau șefii și să-ți redirecționezi energia în scop constructiv. Dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă, începi demersuri pentru a face o schimbare.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, guvernatorul sectorului intim, în zodia Capricorn, respectiv în casa asociată vieții afective, aventurii, flirtului, pasiunii și poveștilor de iubire. Până la începutul lunii martie, prioritatea ta va fi o nouă relație, dacă ești singură sau reaprinderea pasiunii în cuplu.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, respectiv în casa asociată vieții de familie, relației cu părinții și spațiului de locuit. Până la începutul lunii martie, ești determinată să rezolvi chestiuni administrative ale locuinței, privind patrimoniul sau o situație din familie. Atenție la cum folosești energia lui Marte și nu o redirecționa în conflicte cu familia!

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, ai ajutorul lui Marte, guvernatorul tău, în toate procesele de învățare, în schimburile de idei, acumularea de cunoștințe și studiu personal. Până la începutul lunii martie ai energie să investești într-un curs de dezvoltare personal, profesional.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Capricorn și începe să-ți dinamizeze sectorul financiar. Până la începutul lunii martie, trebuie să ai grijă în administrarea sumelor pe  care le câștigi, pentru că este posibil, sub impulsurile de moment, să investești în niște lucruri care nu-ți sunt neapărat necesare. Folosește constructiv energia lui Marte pentru a-ți mări veniturile, nu pentru a face cheltuieli mai mari!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia ta, respectiv în casa personalității. Până la începutul lunii martie vei avea energie, rezistență, determinare să-ți duci planurile și obiectivele la bun sfârșit. Atenția la faptul că vor fi momente în care vei fi mai agresivă, deși ești bine intenționată, iar interlocutorii tăi nu vor privi cu ochi buni aceste ieșiri!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zodia Capricorn, în sectorul asociat subconștientului și te îndeamnă la izolare, meditație și introspecție. Până la începutul lunii martie vei fi mai interesată de spiritualitate și vei căuta soluții la problemele care te macină. 

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, în sectorul relațiilor de prietenie. Cum Marte este guvernatorul banilor câștigați prin muncă, este posibil ca până la începutul lunii martie, banii să vină prin intermediul prietenilor sau la recomandarea acestora să închei parteneriate profitabile.

 

related posts

Modifică setările cookies