Horoscop zilnic 24 ianuarie 2023. Gemenii primesc vești importante din străinătate, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 24 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi este posibil să ai parte de o stare mai puțin bună, pentru că Luna îți traversează casa frământărilor interioare, îți vin în minte amintiri din trecut și cauți să-ți ocupi timpul cu multe lucruri, astfel încât să uiți. S-ar putea să te oferi să le rezolvi colegilor sau prietenilor unele probleme.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să încerci să faci rost de bani de la prieteni sau poate unul dintre prieteni îți propune o colaborare, însă nu te mulțumește suma de bani pentru care ar trebui să semnezi contractul. Posibil să fii dezamagită și să amâni răspunsul.

 

Gemeni


Posibil astăzi să ai dialoguri cu șefii legate de activitatea profesională. Primești vești și din străinătate și te sfătuiești cu o persoană mai în vârstă despre o problemă, care apare în sectorul sentimental. Din punct de vedere financiar, rezolvi o situație care-ți aducea stres.

 

Rac


Astăzi se activează sectorul principiilor, credințelor și perfecționării profesionale și este posibil șefii să te trimită la cursuri de perfecționare, mai ales dacă vrei să avansezi în carieră. În partea a doua a zilei, te sfătuiești cu partenerul de cuplu legat de achiziționarea unui sejur în străinătate.

 

Leu

 

Astăzi te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. S-ar putea, cineva din străinătate să-ți facă o propunere de job sau o rudă din să-ți trimită o sumă de bani. În relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să deschizi subiecte mai sensibile.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, casa relațiilor și parteneriatelor și formează aspecte benefice cu planetele din casa iubirii și a principiilor, semn că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Dacă ai cunoscut pe cineva de curând, apar evenimente care te îndeamnă să vrei să treci la următorul nivel al relației.

 

Balanță


Luna îți traversează casa muncii și formează aspecte armonioase, așa că se anunță o zi cu un randament intelectual ridicat și cu succese în planul profesional. Dialogurile cu șefii sunt constructive. În partea a doua a zilei, stabilești împreună cu partenerul de cuplu destinația și perioada unei scurte vacanțe.

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa iubirii, aventurilor romantice și distracției și se anunță o zi favorabilă petrecerii timpului în mod plăcut cu partenerul de cuplu. De asemenea, te preocupă viața de familie, casa, o reamenajare. Dacă ai trecut la următorul nivel al relației, îți dorești o mutare împreună cu partenerul.

 

Săgetător

 

Luna îți travesează astăzi casa familiei și părinților și este posibil să fii preocupată să rezolvi niște chestiuni administrative ale casei. Cineva din familie te va ajuta sau tu îți oferi ajutorul părinților. Pe de altă parte, dacă ai lucrat mai mult în regim de telemuncă, cochetezi cu ideea să începi o activitate independentă, să nu mai depinzi de un program fix.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă comunicării, dezbaterilor, învățării și acumulării de cunoștințe. De asemenea, s-ar putea să faci mai multe deplasări în scop administrativ al casei, să mergi la cumpărături sau să ieși în oraș cu prietenele sau partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

Luna activează astăzi casa banilor, pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este posibil să semnezi niște acte adiționale la contractul pe care îl ai în prezent sau contracte noi. Pe seară faci mai multe cumpărături, achiți utilități sau returnezi datorii.

 

Pești

 

Luna îți traversează semnul zodical și s-ar putea să fii mai sensibilă. Contextul zilei te îndeamnă la visare, întrajutorare, meditație, să reflectezi la lucrurile profunde și importante pentru tine în viață. Posibil să experimentezi și nemulțumiri, frământări, tristeți sau melancolii.

related posts

Modifică setările cookies