Horoscop zilnic 24 iulie 2020. Vărsătorii primesc o mărire de salariu semnificativă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ai încredere în forțele tale și dai dovadă de optimism în rezolvarea problemelor apărute la locul de muncă și în special în ceea ce privesc soluții de finanțare pentru un proiect aflat în derulare. O idee originală poate fi soluția salvatoare, iar superiorii te felicită și-ți apreciază implicarea.

Taur

Astăzi este o zi favorabilă pentru a te dedica pasiunilor tale, iar valorificarea unui talent ar putea să-ți aducă si beneficii financiare. Totodată, contextul astral te îndeamnă să-ți petreci timpul cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte.

Gemeni

Posibil ai în plan să începi sau să continui o reamenajare/ redecorare a casei, iar astăzi este ziua favorabilă pentru a face planuri în acest sens. Îți dorești să te simți bine atunci când ajungi acasă, așa că vrei să aranjezi totul, în așa fel încât să te poți relaxa din plin.

Rac

Astăzi este foarte important cum comunici și modul în care faci ca lucrurile să fie în favoarea ta. Apelează la intuiție atunci când vrei ca lucrurile să decurgă în direcția dorită de tine. Nu te grăbi să faci declarații sau să emiți păreri atunci când nu ești pe deplin informată, pentru că este posibil să-ți pară rău.

Leu

Astăzi, analizează înainte să iei o decizie care privește situația financiară, speculațiile financiare și suplimentarea veniturilor. Ai răbdare în alegerea celei mai bune variantă dintre ofertele/ oportunitățile de câștig, care vin spre tine!

Fecioară

Posibil astăzi să încerci să faci planuri de viitor, însă ceva te va nemulțumi în atitudinea partenerului căruia îi împărtășești gândurile tale. La locul de muncă îți vei organiza eficient treburile pentru a putea să ieși, pe seară, cu o prietenă, să ceri niște sfaturi. 

Balanță

Cu Luna care traversează casa subconștientului, nu va fi o zi tocmai ușoară pentru tine, pentru că vei avea tot felul de trăiri, frământări și gânduri care nu-ți vor da pace întreaga zi. Nu te ajută izolarea, așa că asculta sfatul astrelor și ieși împreună cu un grup de prieteni, să uiți de probleme.

Scorpion

Astăzi primești vești din străinătate de la rude sau de la un prieten și te bucuri nespus, pentru că nu ați mai vorbit de mult. În partea a doua a zilei vei fi surprinsă de rezultatul unui examen și îți împărtășești impresiile cu prietenii.

Săgetător

Dacă ai depus un dosar la o instituție bancară, astăzi vei primi un raspuns favorabil pentru accesarea unui credit sau obținerea unor fonduri. În partea a doua a zilei, cooperarea cu noii parteneri ar putea să dea roade și să fiți gata să lansați un proiect.

Capricorn

Astăzi, Luna îți activează sectorul asociat lărgirii orizonturilor, a studiilor și călătoriilor. Așadar, dacă visezi la o călătorie, poți începe să programezi toate detaliile, iar dacă aștepți un rezultat la un examen, primești vești. Totodată, poți opta pentru o formă de școlarizare din străinătate sau te poți înscrie la o bursă de studiu.

Vărsător

Te preocupă astăzi situația financiară de la locul de muncă. Posibil să ai o surpriză și să ți se mărească salariul sau să primești un bonus. Banii veniți în plus te ajută să-ți mai achiți din datorii. În partea a doua a zilei, ai dialoguri cu colegii privind sarcinile și împărțirea acestora.

Pești

Astăzi ai dispoziție de a o petrece împreună cu partenerul de cuplu, să vă relaxați, așa că vă luați o zi liberă și faceți ce vă place mai mult. O carte bună sau un serial interesant ar putea să creeze un climat confortabil.

Iluziile optice de pe Tik Tok

related posts

Modifică setările cookies