Horoscop zilnic 24 iulie 2021. Vărsătorii au parte de o criză, o schimbare majoră în viață, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neașteptate în relațiile cu prietenii sau în proiectele avute în derulare. Este posibil să faci o triere a prietenilor, niște relații să se încheie, un proiect profesional să ajungă la final.

 

Taur

 

Fenomenul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, care poate aduce evenimente neașteptate în sfera profesională. Pot să apară unele tensiuni, finaluri neașteptate, răsturnări de situație și schimbarea direcției profesionale. S-ar putea să înceci să deslușești niște situații care au avut loc în planul relațional, prin abordarea rațională a ideilor, principiilor și filosofiei de viață.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul planurilor personale, studiilor, călătoriilor, ideilor, principiilor și sistemului de valori personale. Înregistrezi un succes la un examen important, poate se încheie o etapă și obții o diplomă de calificare. Posibil să ajungi și la o concluzie privind nevoia de o schimbare pe care trebuie să o accepți.

 

Rac

 

Luna Plină de astăzi se formează în zodia Vărsător, în sectorul asociat moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane și intereselor materiale. Fenomenul astral aduce surprize în situația financiară, poți primi o sumă importantă de bani sau poți încheia un credit/achitarea unei datorii. Totodată, se pot schimba datele problemei într-o chestiune financiară, iar acest lucru să te ia prin surprindere.

 

Leu

 

Fenomenul astral de Lună Plină de astăzi, care se formează în zodia Vărsător, activează axa relațională, respectiv sectorul mariajului și al relației cu partenerul de viață.  Posibil să apară o criză în cuplu, se poate încheia o etapă în viața personală sau poate treci la următorul nivel al relației. Atenție, că se pot complica și parteneriatele profesionale!

 

Fecioară

 

Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează astăzi, îți dinamizează casa muncii și a sănătății. Posibil să apară unele surprize la locul de muncă legate de protocoale, sarcini sau programul de lucru sau te caută foști colegi. Totodată, se pot încheia etape sau finaliza proiecte. În ce privește starea de sănătate este posibil să apară unele disfuncții organice, așa că odihnește-te mai mult, nu face eforturi și evită suprasolicitarea!

Balanță


Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți activează sectorul sentimental, al iubirii, activităților de relaxare, artistice, de creație și a copiilor. Posibil să se accentueze unele emoții, să apară trăiri intense sau să se complice relațiile afective. Se pot încheia etape sau culege roadele unor demersuri.

 

Scorpion


Fenomenul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce evenimente neprevăzute, bruște, care privesc familia, părinții, locuința și patrimoniul. Posibil să apară o criză în familie și vei fi nevoită să intermediezi un conflict între părinți și alte rude, poți să decizi împreună cu partenerul să vă mutați împreună sau se încheie o etapă în relație.

 

Săgetător

 

Fenomenul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în casa comunicării, cunoașterii, informației, deplasărilor și relației cu frații. Posibil să apară momente tensionate în relațiile cu ceilalți, vești și informații surpriză, vizite neașteptate sau decizii financiare privind un bun de valoare mai mare. Se pot încheia etape, iar comunicarea cu frații poate fi complicată.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care îți dinamizează axa financiară, respectiv banii pe care îi obții din muncă. Pot să apară momente tensionate, surprize de ordin financiar și decizii majore, în urma unor evenimente care te surprind.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi te vizează în mod special, pentru că Luna Plină se formează în semnul nașterii tale. Posibil să apară niște situații care să te determine să faci o schimbare majoră.Totodată, se dinamizează și axa relațiilor, deci în funcție de cum vei gestiona o criză apărută, vei avea rezultate bune sau mai puțin bune. 

 

Pești

 

Fenomenul astral de astăzi este Lună Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației și trecutului. Totodată, axa sănătății va fi solicitată, așa că este recomandat să nu te suprasoliciți. La serviciu pot să apară unele probleme, situațiile să se complice, așa că și aici trebuie să dai dovadă de multă răbdare, calm și înțelegere.

related posts

Modifică setările cookies