Horoscop zilnic 24 iulie 2022. Vărsătorii sunt tentați de o aventură intimă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 24 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Registrul astral de astăzi susține comunicarea și proiectele profesionale, strategia și implementarea lor. Planul amoros intră în atenția ta și dacă ești singură, poți cunoaște persoane interesante prin intermediul mediilor online. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să amânați o plecare în străinătate.

Taur

Astăzi ai susținere de la familie și s-ar putea să decideți împreună să faceși niște schimbări în spațiul de locuit, să începeți o reamenajare sau să vindeți/cumpărați un imobil. Totodată, este posibil să intri în posesia unor bani pe care îi aștepți de mult.

Gemeni

Astăzi ți se confirmă că ai luat decizii bune privind viața și direcția spre care te îndrepți în momentul de față. În planul relațiilor, nu da curs la tensiuni din cauza unor vorbe aruncate! Acasă, încearcă să faci lucrurile într-o așa manieră încât să te sincronizezi cu ceilalți membri ai familiei și să nu te pui contra la toate propunerile!

Rac

Contextul astral îți aduce preocupări pentru bani. Posibil să câștigi niște sume de bani din activități extraprofesionale, însă cu multă muncă, așa că ai grijă cum îi cheltui! În partea a doua a zilei, bazează-te pe intuiție și ferește-te să plătești cu aceeași monedă, pentru că se poate întoarce împotriva ta la un moment dat!

Leu

Astăzi, dai un sfat util sau îți petreci timpul într-un grup mai mare de prieteni. S-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai propus pe activități de relaxare, însă consideri că merită efortul financiar.  În partea a doua a zilei, apar surprize în planul sentimental.

Fecioară

Astăzi se activează relațiile cu persoane din străinătate. Totodată, îți dorești o schimbare în viața profesională, să ai mai mult timp pentru tine, însă acest lucru nu se poate momentan. Te bucuri de timpul pe care îl ai, cu speranța că vor veni și vremuri în care vei recupera.

Balanță

Astăzi se anunță o zi provocatoare în planul social. Totodată, o discuție cu cineva cu mai multă experiență îți poate scoate în cale niște oportunități financiare. În planul sentimental, te bucuri de admirația unei persoane care nu îți acorda prea multă atenție în trecut.

Scorpion

Astăzi te trezești cu gândul să pleci la shopping. Recomandarea astrelor este să eviți să cumperi obiecte care vor deveni inutile. Mai bine investești în perfecționarea ta profesională. Dacă zilele viitoare urmează o aniversare a unui prieten, s-ar putea să te delege pe tine prietenii să te ocupi de cadou.

Săgetător

Astăzi este timpul să faci planuri mai riguroase de viitor, să te concentrezi asupra obiectivelor practice. Luna plasată în zodia Gemeni, pe casa relațiilor, te ajută să comunici bine cu partenerul și să ajungeți la înțelegeri sau să lămurești niște situații în cuplu.

Capricorn

Astăzi te preocupă relația de cuplu sau relațiile din sfera profesională. Recomandarea zilei este să-ți verifici cu atenție bugetul, impozitele, taxele, datoriilor, pentru că este timpul să scap de datorii sau să-ți închei socotelile cu persoane cu care nu vrei să mai colaborezi.

Vărsător

Contextul astral de astăzi activează sectorul iubirii și aventurilor romantice, creativității și plăcerilor, așa că există susținere de la astre să petreci ziua în compania partenerului, să discutați de planurile voastre de viitor. Totodată, s-ar putea să fi surprinsă de atitudinea sau acțiunea unei persoane apropiate.

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură casnică. Nu vrei să ieși din casă și preferi intimitatea căminului. Totodată, vei reuși să te odihnești mai mult, așa cum cere și registrul astral. Pot să apară și vești surpriză, informații pe care le vei folosi într-un context profesional.

related posts

Modifică setările cookies