Horoscop zilnic 24 iulie 2023. Peștii sunt ajutați de astral să câștige mai mulți bani, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 24 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, poți avea o serie de discuții cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, legate de viitorul relației, timpul petrecut împreună, dar și privind sarcinile de la serviciu și implicarea în proiectele viitoare. În sfera profesională este posibil să îți pui întrebări legate de viitor și de ceea ce îți dorești, dacă simți că lucrurile nu mai pot continua foarte mult în acest mod solicitat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează casa muncii, rutinei zilnice și sarcinilor. Discuția cu cineva din familie ar putea să te facă să conștientizezi că tot ce ai obținut până acum, din punct de vedere profesional, nu este ce ți-ai dorit. În următoarele luni, ți se dă șansa să îndrepți o situație, care te frământă.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi activează casa iubirii și dacă ai întâlnit pe cineva, de curând, sau chiar o persoană din trecut, începi să-ți pui tot felul de întrebări, însă aspectele astrale tensionate nu prea te ajută să iei decizii. Planetele retrograde îți aduc mai mult haos în minte și decizii. Recomandarea astrelor este să încerci să te detașezi de situația, care te frământă în planul sentimental, și să te pui mai mult în valoare din punct de vedere profesional.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, îți tranzitează, astăzi, sectorul familiei și este posibil să faci niște investiții în casă sau să discuți cu familia, cu părinții, despre niște achiziții pe care vrei să le faci în perioada următoare. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai parte de o confruntare, însă ți se dă șansa să îndrepți în conflict, să ajungi la căi comune cu șefii sau cu colegi.

 

Leu

 

Astăzi, faci mai multe deplasări și ești foarte activă în interacționarea cu ceilalți. Posibil să vrei să porți niște negocieri salariale, să încerci să obții niște beneficii, dar s-ar putea să te lovești de restricții, blocaje și amânări. În planul relațional, faci eforturi să menții legătura cu cineva din străinătate sau dacă te afli în străinătate, cu cineva de acasă.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și administrarea unor sume de bani, astfel încât să îți achiți niște datorii. Frământările pe care le ai, țin de partea sentimentală, mai ales că nu știi încotro să te îndrepți. Dacă te afli într-o relație mai veche, începi să-ți pui întrebări, dacă este ce ți-ai dorit. Dacă ești singură și a apărut cineva neașteptat în viața ta, ai momente în care pui la îndoială dacă relația va merge.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și vei fi preocupată mai mult de relații, în special de relațiile cu prietenii. S-ar putea să organizezi o întâlnire sau să discuți niște proiecte de viitor. Poți să cunoști oameni noi cu care să legi prietenii strânse.

 

Scorpion

 

Deși, astăzi, Luna îți traversează casa izolării și frământărilor interioare, vei avea succes într-o chestiune, care ține de sfera profesională, relația cu șefii, cu persoane sau instituții cu autoritate, de unde ai de obținut niște documente oficiale. În partea a doua a zilei, ești suport emoțional pentru o persoană apropiată.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa prietenilor și a proiectelor de viitor și este posibil să faci ordine în situația activităților profesionale, dacă simți că nu mai faci față. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine și partener și vei lua măsuri în acest sens.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să apară confruntări cu șefii sau cu partenerul, din cauza unor proiecte de la serviciu, care îți ocupă din ce în ce mai mult timp. Realizezi că ai nevoie să îndrepți o situație, care ține de programul de lucru și vei iniția o discuție, în acest sens, cu șefii.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul educației superioare, filosofiei de viață, călătoriei și relațiilor cu străinătatea și este posibil să rezolvi ceva legat de aceste domenii, în prima parte a zilei. La serviciu, s-ar putea să apară tensiuni din cauza unui contract, o confruntare, însă aspectele astrale tensionate îți vor deschide noi drumuri și vei avea curajul să încerci să pornești într-o altă direcție.

 

Pești 

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu persoane din familie. Posibil partenerul să susțină o parte dintre cheltuielile următoarei perioade. De asemnea, ești nemulțumită de cât câștigi și vrei să îndrepți acest lucru. Vei fi ajutată din astral, pentru că se deschid alte drumuri.

 

related posts

Modifică setările cookies