Horoscop zilnic 24 iunie 2019. Vărsătorii au surprize în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Afla ce îți rezervă astrele pentru astazi 24 iunie 2019.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Astăzi cei din jurul tău îți vor arăta recunoștința față de tine, și asta datorită ajutorului pe care l-ai acordat în ultimele zile. Astfel, încrederea de sine va crește din ce în ce mai mult, iar relațiile cu ceilalți vor deveni din ce în ce mai strânse.

 

TAUR

Persoana iubită adoră să te surprindă cu gesturi mici, iar pentru tine asta cântărește enorml. Poate fi vorba despre niște bilete la concertul la care voiai de mult să ajungi. Se anunță o zi bună și pe plan financiar.

 

GEMENI

O persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme îți face o vizită. Discuția dintre voi te pune pe gânduri. Poate fi vorba despre un job nou sau chiar o mutare definitivă în străinătate. 

 

RAC

Ai energie astăzi cât pentru toți colegii de la serviciu. Ai totuși grijă în ce discuții te bagi. S-ar putea să sfârșești tu cea care e de vină la final. Pe seară se recomandă o ieșire în oraș sau chiar la sală.

 

LEU

E posibil sa intampini cateva probleme minore in camin, insa cu ajutorul unei rude totul se va rezolva. Nu e nimic rau in a accepta ajutorul altcuiva, ci din contra, din cand in cand ar trebui sa iei in considerare sfaturile altora.

 

FECIOARĂ

Nu prea ai chef de plimbări, iar ziua de astăzi va trece foarte greu. Însă găsești o modalitate pentru a te motiva pentru că vei avea și musafiri, care vin la pachet și cu ceva bătăi de cap.

 

BALANȚĂ

Ai face bine să pui ceva bani deoparte. Cineva din familie va avea nevoie de ajutorul tău și nu se va gândi de două ori înainte să-ți ceară ajutorul. Este o zi grea și în relația cu iubitul/iubita!

 

SCORPION

Astazi nu e o zi bună pentru afaceri sau pentru orice fel de sarcina care ține de finanțe. Ai putea să te relaxezi cu o plimbare în parc sau o vizionare de film. 

 

SĂGETĂTOR

Este o zi în care vrei să faci câteva schimbări la tine. Te gândești de ceva vreme să adopți o nouă culoare a părului, iar acum este momentul perfect pentru a face asta. Cu siguranță nu vei regreta decizia, ci din contră cei dragi te vor admira pentru curajul pe care îl ai.

 

CAPRICORN

Ești pusă pe făcut multă treabă astăzi. Ai foarte multă energie și reușești să îndeplinești sarcini pe care ți le-ai propus de mult. Vei avea o zi foarte productivă, iar la finalul ei te vei bucura de compania celor dragi.

 

VĂRSĂTOR

Astăzi te bucuri de dragoste din partea cuiva de la care nu te așteptai. Îți face o declarație de dragoste care te cam face să roșești și o propunere indecentă. Mare atenție la cei din jur care te pot invidia pentru ceea ce ai.

 

PEȘTI

Peștii se bucură de zi din plin și profită de timpul liber pe care îl au. Pe seară o persoană apropiată îți face o mărturisire care te cam pune într-o poziție incomodă. Cu răbdare se rezolvă toate.

related posts