Horoscop zilnic 24 iunie 2021. Fecioarele au parte de o despărțire neașteptată, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care-ți activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil să înregistrezi un succes sau finalizezi un proiect, închei o etapă sau culegi roadele muncii din ultimul an.

 

Taur

 

Sectorul asociat principiilor și filosofiei de viață, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și studiilor este dinamizat, astăzi, odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Ai parte de o realizare privind un proiect personal, se încheie o etapă de studii, obții o diplomă sau îți folosești experiența profesională pentru a obține un job mai bun.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care-ți activează sectorul asociat intereselor materiale, creditelor, datoriilor, taxelor, banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Așadar, pot reveni în actualitate chestiuni financiare și va fi nevoie să faci niște schimbări privind administrarea finanțelor. Totodată, poți să primești o sumă de bani sau cheltui mai mult decât îți permiți.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, în funcție de harta astrală personală, poate să apară o criză în cuplu privind administrarea resurselor deținute în comun sau poți trece la următorul nivel al relației. Totodată, poți să faci o schimbare majoră în cuplu, să culegi roadele unor demersuri sau să închei o etapă.

 

Leu

 

Sectorul asociat muncii și sănătății este activat astăzi odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Așadar, pot să apară evenimente care să schimbe planurile tale de până acum în sectorul profesional. Poți să închei un proiect, o etapă de muncă, să culegi roadele unor demersuri sau să schimbi jobul. În ce privește starea de sănătate, pot să apară unele disfuncții organice din cauza suprasolicitării de la serviciu. Nu abuza de medicamente, deoarece aceastea au legătură cu fenomenul astral și vor trece!

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, aventurii, distracției, copiilor, creativității și vocației. Așadar, poate interveni o criză în cuplu și să se încheie o etapă, să apară o despărțire sau evenimente neașteptate, care să-ți aducă în viața ta un partener din trecut sau cu care ai lucrat/colaborat.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relației cu părinții, patrimoniului. Posibil să apară o criză în familie, se poate încheia o etapă, să fie nevoie să rezolvi niște demersuri imobiliare sau care au legătură cu spațiul de locuit și relația cu membrii familiei.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat comunicării, gândirii, deciziilor, schimburilor de opinii, informațiilor, negocierilor, deplasărilor este dinamizat astăzi de Luna Plină din zodia Capricorn, semn că poți încheia o etapă de învățare, să obții o diplomă, să iei decizii legate de viața de cuplu, de familie sau privind regimul unei locuințe.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul financiar, ai banilor pe care îi câștigi din muncă și activități profesionale. Este posibil să aibă loc încheierea unei etape de colaborare în urma unei negocieri sau culegerea roadelor unor demersuri și încasarea unor sume de bani.

 

Capricorn

 

Ești vedeta zilei, pentru că Luna Plină de astăzi se formează întocmai în sectorul identității tale și aduce evenimente importante în planul personal, profesional, un succes, o realizare, încheierea unor etape sau culegerea roadelor unor demersuri.

 

Vărsător

 

Axa muncii și a sănătății, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației, sunt activate astăzi odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Posibil să apară o criză, să ai unele revelații și să schimbi direcția profesională. Se poate încheia o etapă și poți pregăti în secret un plan de relansare. 

 

Pești

 

Sectorul asociat proiectelor de viitor, planurilor pe termen lung și a relațiilor de prietenie este activat, astăzi, odată cu Luna Plină din zodia Capricorn. Evenimente cu impact vor avea loc în aceste domenii. Te poți confrunta cu o criză în ce privește o relație de prietenie, poți culege roadele muncii implicării într-un proiect, se pot încheia etape sau să-ți lărgești cercul de prieteni.

related posts

Modifică setările cookies