Horoscop zilnic 24 iunie 2022. Balanțele au parte de surprize care le pot schimba cursul relației, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 24 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi vine cu surprize în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Totodată, s-ar putea să ai niște dialoguri legate de proiectele tale personale sau profesionale, cu efect pe termen lung. Este important să știi cum vei face o schimbare, pentru a avea beneficiile scontate.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și intră într-un aspect de conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că este o zi importantă pentru tine în ce privește activitatea profesională și planurile de viitor. Ai muncit mult și acum vin și roadele, ți se recunosc meritele și iei decizii neașteptate.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște revelații cu privire la principiile și credințele tale. În urma unor experiențe în planul sentimental sau profesional, vei avea o altă abordare a relațiilor personale sau profesionale. În a doua jumătate de zi este posibil să te caute cineva din trecut.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni sau evenimente neașteptate în planurile profesionale. Posibil, să primești niște oferte de job sau de colaborare de la cineva de la care nu te aștepți. Și situația financiară se poate schimba în bine, chiar dacă au apărut niște cheltuieli neprevăzute cu casa sau mașina.

 

Leu

 

Evenimente importante au loc astăzi în planul carierei, relației cu străinătatea, cu persoane cu autoritate sau cu șefii. Și partenerul ar putea să vină cu o surpriză neașteptată, legată de sfera profesională, cu decizii de schimbare de direcție.

 

Fecioară

 

Vești surpriză vin, astăzi, de la drum, din străinătate, din sfera educațională sau de la o instituție publică, de unde trebuie să ridici un document. Și la serviciu pot să apară schimbări în activitate, sarcini sau programul de lucru, însă ele vin să-ți ușureze munca.

 

Balanță

 

Sectorul transformărilor profunde, al intimității și încrederii reciproce va fi în atenția ta astăzi, mai ales că Luna îl activează și face un aspect de conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului și totodată, guvernatorul casei sentimentale. Așteaptă-te la surprize, evenimente sau situații, care să schimbe cursul unei relații!

 

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi vine cu evenimente neașteptate în planul relațiilor personale sau profesionale. Posibil să ieși la o întâlnire cu prietenii sau la invitația unui membru al familiei, la o petrecere, și să cunoști pe cineva, care-ți face o propunere profesională. Dacă ești singură și deschisă unei relații, astăzi este posibil să-ți întâlnești jumătatea.


Săgetător

 

Evenimente neprevăzute pot să apară, astăzi, la serviciu, în activitățile profesionale, în relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, în negocieri sau încheierea unor contracte/parteneriate. Totodată, îți pot parveni vești sau informații surpriză, care să schimbe cursul planurilor tale.

 

Capricorn


Planul sentimental este activat, astăzi de conjuncția Lunii, guvernatoarea casei relațiilor, cu Uranus, planeta surprizelor și a situațiilor neașteptate. Dacă ești singură, cunoști pe cineva de care te simți atrasă și pe care ai impresia că o cunoști dintotdeauna. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să primiți vestea că veți deveni părinți sau pot să apară surprize din partea copiilor.

 

Vărsător

 

Evenimente bruște și neașteptate ar putea să se declanșeze, astăzi, în familie sau în legătură cu casa, spațiul de locuit. Totodată, simți, din nou, impulsul de a face niște schimbări, de casă, în viața ta personală. Vrei să iei totul de la capăt, să începi o viață nouă.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești neașteptate, surprize și evenimente, care se pot derula brusc și neprevăzut. S-ar putea să faci niște deplasări în scop familial, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, să vă sfătuiți cum anume să procedați într-o chestiune, care a apărut în familie.

related posts

Modifică setările cookies