Horoscop zilnic 24 iunie 2023. Scorpionii sunt tentați să aibă o aventură romantică, extraconjugală, cu cineva din grupul lor


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să nu ai o stare prea bună de sănătate și să fie nevoie să anulezi niște planuri, o deplasare. Conflictele mai vechi cu familia se pot aplana, iar discuțiile despre patrimoniu sau administrarea unor bunuri de o valoare mai mare, le amâni pentru momentul în care simți că poți avea un dialog constructiv.

 

Taur

 

Dacă te afli la drum, într-o vacanță, s-ar putea să întâmpini unele blocaje sau amânări în planurile zilei de astăzi. Mai mult de atât, este posibil să scoți și o sumă de bani în plus, sa rezolvi o situație apărută neașteptat. 

 

Gemeni

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să ai grijă la imagine și  la modul cum te exprimi. Dacă ești nevoită să lucrezi, se întrevăd nemulțumiri în planul profesional. Evită tensiuni cu superiorii, pentru că o atitudine agresivă ar putea să-ți aducă repercursiuni neplăcute.

 

Rac

 

Luna activează astăzi sectorul comunicării și se află față în față cu Saturn, guvernatorul relațiilor. Așadar, ai grijă în dialogurile cu partenerul de cuplu, nu face acuzații nefondate, pentru că este posibil să regreți mai târziu! Pe de altă parte, din dorința de a face dreptate, pentru că Saturn se află pe casa principiilor, s-ar putea să dezvălui niște secrete.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să te cerți cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități, motivul fiind banii. S-ar putea să apară un blocaj privind și încasarea unor sume de bani. De asemenea, poți fi dezamăgită dacă ai investit mai multe resurse și nu ți recunoaște implicarea.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să ai parte de lupte de putere în relație și fiecare dintre voi să-și impună punctul de vedere. S-ar putea să fii surprinsă de atitudinea partenerului în luarea unor hotărâri pe termen lung. Dacă decizi să ieși cu prietenii în oraș, vei avea parte de o zi plină de distracție.

 

Balanță

 

Luna îți traversează casa subconștientului și frământărilor interioare și se află față în față cu Saturn din casa muncii și sănătății. Nu ești în cea mai bună dispoziție și recomandarea astrelor este să încerci să te reechilibrezi fizic și psihic și să lași frământările deoparte.

 

Scorpion

 

Luna activează astăzi axa sentimentală și ești tentată să ai o aventură romantică, extraconjugală, cu cineva din grupul tău. De asemenea, este posibil să vrei să ascunzi niște lucruri față de persoana iubită sau pot ieși la suprafață nemulțumiri față de partenerul de cuplu. Pe seară, ai preocupări de natură financiară.

                                                      

Săgetător

 

Astăzi, au loc discuții importante cu partenerul de cuplu, legate de viața de familie și de ce aveți de făcut în viitor. E posibil să aduceți în discuție și sfera profesională și o schimbare, pe care vrei să o faci în perioada următoare, care poate afecta viața de familie.

 

Capricorn

 

Astăzi, îți susții cu tărie convingerile și pot să apară conflicte cu cei cu care interacționezi, pentru că nu ești dispusă să cedezi. Nu te lăsa afectată și caută să ajungeți la o înțelegere! De asemenea, sunt activate și relațiile cu frații și este posibil să faci niște vizite.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai tendința de a face cheltuieli mai mari pe distracție sau pentru a-ți satisface niște plăceri. Evită speculațiile financiare și nu da bani cu împrumut, pentru că este posibil să nu-i mai recuperezi! În relația cu partenerul de cuplu pot să apară unele divergențe.

 

Pești

 

Ai grijă astăzi cum împarți treburile casnice, pentru că este posibil să apară discuții! Poți avea conflicte cu familia, mai ales dacă te impui sau vrei să-i domini pe ceilalți. De asemenea, pot intra în discuție administrarea unor bunuri patrimoniale, o tranzacție imobiliară sau decideți să faceți niște modificări în spațiul de locuit.

 

 

related posts

Modifică setările cookies