Horoscop zilnic 24 mai 2020. Vărsătorii se îndrăgostesc la prima vedere, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 24 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă trebuie să te pregătești pentru un examen, o lucrare, să susții un proiect sau un interviu de angajare, astăzi este o zi bună pentru acumulare de cunoștințe, pentru scris și pregătit strategii pe termen lung.

Taur

Ai planuri mari în ceea ce privește suplimentarea veniturilor, iar contextual astral de astăzi îți scoate în cale oportunități. Ești deschisă la colaborări, mai ales că poți să dispui de timpul tău. Dacă decizi să-ți iei o astfel de sarcină, s-ar putea ca eforturile să merite.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, în care Luna va fi în conjuncție cu Mercur, îți aduce o stare bună, ești spontană și dispusă să încerci lucruri noi. Totodată, aspectul astral îți dă impulsul să-ți reînnoiești garderoba, așa că, mergi la cumpărături.

Rac

Configurația astrală de astăzi, cu aspectele care se perfectează în casa subconștientului, aduc la suprafață unele evenimente și situații din trecut, din cauza cărora te mai frămânți când și când. Astăzi este una dintre acele zile, însă nu lăsa să te afecteze, mai ales că ai capacitatea mentală să treci peste.

Leu

Contextul astral de astăzi cu Luna în conjunctie cu Mercur, care se formează în casa planurilor pe termen lung și a proiectelor de grup, anunță evenimente, unele cu surpriză și întâlniri cu oameni de la care ai putea să înveți multe lucruri noi și care te vor ajuta în carieră pe viitor.

Fecioară

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale este dinamizat astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur, context care ar putea să aducă multe schimbări în sfera profesională, mai ales dacă primești propuneri tentante. Posibil să ți se aprecieze meritele, să crești în ochii șefilor sau să vrei să-ți schimbi domeniul de activitate la îndemnul unui fost șef, care te cheamă să lucrezi cu el.

Balanță

Casa filosofiei de viață, a sistemului personal de valori, a studiilor, a călătoriilor și a relației cu persoane din străinătate, este activată astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur. Așadar, poți avea o revelație uimitoare și să ajungi la concluzii neașteptate care privesc planurile tale de viață.

Scorpion

Sectorul avantajelor materiale, al bunurilor deținute în comun cu partenerul, al moștenirilor, creditelor, taxelor și a intimității, se dinamizează astăzi și anunță evenimente care se pot desfășura foarte rapid și negocieri în urma unor ponturi primite.

Săgetător

Sectorul mariajului, al relațiilor și al parteneriatelor de natură profesională se activează astăzi, iar contextul astral anunță evenimente fericite petrecute în cuplu sau vești de la un partener de afaceri care s-a decis să colaboreze cu tine într-un proiect mai amplu. Cum Mercur nu lipsește din această combinație astrală, veștile vor circula repede, iar lucrurile se vor desfășura cu o rapiditate la care nici nu te gândești.

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce evenimente în casa asociată sănătății și a activităților/ sarcinilor de la serviciu sau din gospodărie. Ai idei originale care te ajută să rezolvi ca prin minune toate chestiunile urgente.

Vărsător

Sectorul asociat iubirii, aventurii, copiilor, creativității, activităților de relaxare, sportive, speculațiilor financiare și a valorificării unui talent, intră astăzi sub vizorul preocupărilor tale. Posibil să afli că familia ți se va mări sau chiar tu vei deveni părinte, iar dacă ești singură, te-ai putea îndrăgosti la prima vedere. 

Pești

Sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului și părinților este astăzi dinamizat și tot aici vor avea loc cele mai multe evenimente. Rămâne de văzut dacă vei reuși să treci peste unele provocări din partea unora dintre membrii familiei.

Cine e românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30

related posts

Modifică setările cookies