Horoscop zilnic 24 mai 2021. Săgetătorii au probleme de sănătate pe fondul stresului și al suprasolicitării, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 24 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și unele îngrijorări cu privire la niște chestiuni financiare, deși nu ar trebui să-ți faci probleme, pentru că vei rezolva totul prin comunicare și diplomație. În planul personal, deschizi discuții pe subiecte sensibile.

 

Taur

 

Luna ajunge, astăzi, în sectorul relațiilor și al parteneriatelor de afaceri. Posibil să ai întâlniri și să participi la niște ședințe. Șefii îți vor prezenta o situație și ți se impun unele lucruri cu care nu ești de acord: sarcini în plus și modificarea programului de lucru. În sfera personală, conversația cu partenerul va duce inevitabil la reproșuri privind programul prelungit la locul de muncă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru  activitățile de la locul de muncă, dar și pentru starea de sănătate. Posibil, în prima parte a zilei, să mergi la niște investigații medicale. În partea a doua, ești nemulțumită de un anunț făcut de către șefi privind sarcinile de serviciu.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță nevoia ta de siguranță emoțională. Ai parte de emoții și amintiri, ești nostagică și îi propui partenerului să mergeți într-un weekend într-un loc care are o însemnătate aparte pentru voi. În sfera profesională, primești o ofertă de job de la cineva care lucrează cu tine și-ți apreciază munca și seriozitatea.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru regimul unei locuințe sau pentru relația cu părinții, care poate degenera într-un conflict din cauza mentalităților diferite. Până la finalul zilei vei reuși să rezolvi ce ți-ai propus cu ajutorul partenerului.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări pe distanțe scurte pentru a rezolva o serie de chestiuni personale. La serviciu, s-ar putea să fii mai critică și să nu accepți părerea interlocutorilor tăi. În schimb, în relația de cuplu te mobilizezi și programezi un minisejur.

 

Balanță

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce nemulțumiri financiare, legate de salarizare sau de un blocaj care apare în administrarea unor sume de bani provenite din valorificarea unui bun imobiliar sau dintr-o colaborare. Pe tot parcursul zilei pot să apară surprize de natură financiară.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează sectorul identității și vei face niște deplasări să rezolvi chestiuni personale. Posibil să programezi și niște investigații medicale. La serviciu, ai fler în rezolvarea unor situații. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, pot exista unele neînțelegeri privind casa, sarcinile gospodărești sau relația cu părinții care se amestecă în treburile voastre.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți acutizează unele probleme de sănătate pe fondul stresului și al suprasolicitării de la locul de muncă, a sarcinilor și termenelor limită pe care, ai impresia, că nu le vei putea respecta. Nu te impacienta, pentru că-ți vine și ajutor astral de la unul dintre colegi, care preiau o parte dintre sarcini!

 

Capricorn

 

Relațiile cu prietenii devin conflictuale și pot să apară dispute bruște din motive neîntemeiate. Și axa sentimentală va fi activată și este posibil să apară surprize, să cunoști pe cineva prin intermediul serviciului sau cineva din trecut sa apară neașteptat.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul carierei, al relației cu șefii și al imaginii cu care te prezinți în fața lumii. Ziua stă sub semnul surprizelor în relațiile de familie, dar și la locul de muncă, unde poți primi sarcini noi sau dificile. Se pot isca conflicte cu șefii sau cu colaboratorii, așa că este recomandat să nu te lași purtată de val și să reacționezi cum nu trebuie.

 

Pești

 

Proiectele tale profesionale s-ar putea bloca, astăzi, din cauza unei comunicări defectuoase la nivelul conducerii. În sectorul financiar este posibil să te confrunți cu un eveniment neașteptat, iar comunicarea cu partenerul este esențială, mai ales când trebuie să luați decizii importante legate de viața de familie.

 

Kylie Jenner detronata de o românca pe Instagram!

related posts

Modifică setările cookies