Horoscop zilnic 24 mai 2022. Fecioarele își îmbunătășesc situația financiară, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 24 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi vine cu vești bune pe partea de relații, mai ales dacă vei decide, împreună cu partenerul de cuplu, să faceți niște schimbări pe termen lung. În planul profesional, sunt susținute dialogurile cu colaboratorii sau poate reiei niște dialoguri din prima parte a lunii aprilie.

 

Taur


Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatorul tău, face un aspect de sextil cu Saturn din Vărsător, anunță o zi favorabilă relațiilor, stabilirii unor proiecte profesionale pe termen lung. Tot astăzi, Marte, planeta acțiunii, aflată pe ultimul grad din zodia Pești, susține dialogurile începute în prima parte a lunii aprilie, care nu au fost finalizate și acum își pot găsi finalitate.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu șefii. Ai ocazia să-ți spui niște nemulțumiri legate de relația cu unii colegi, cu care nu reușești să găsești o cale comună de relaționare. Totodată, Venus, guvernatorul casei sentimentale, face un aspect de cooperare cu Saturn, din sectorul asociat călătoriilor, schimburilor de experiență, ideilor, principiilor. S-ar putea să fii tentată să dai curs unei invitații de a participa la un curs, schimb de experiență sau o călătorie, care-ți poate schimba viziunea asupra vieții și a relațiilor în general.

 

Rac


Se anunță o zi dinamică în sectorul proiectelor de viitor, a relațiilor pe care le ai cu prietenii, cu echipa cu care lucrezi, mai ales că aveți principii comune. Reveniți asupra unor idei, pe care le-ați discutat în luna aprilie, care nu s-au concretizat într-un proiect. Aveți ocazia să aduceți îmbunătățiri și cum toate lumea implicată merge în același sens, nu vă rămâne decât să continuați pe aceeași direcție.

 

Leu

 

Datorită contextului astral de astăzi, reiei niște idei, pe care le-ai avut în urmă cu două luni și pe care le-ai prezentat șefilor. Acum vezi totul diferit și ești mulțumită că proiectul în care ești implicată nu a prins aripi atunci, pentru că acum este mult mai bine conturat. În planul sentimental, ai șansa să începi o relație de durată cu cineva de la drum, cunoscut într-o călătorie, online sau în mediul social.

 

Fecioară

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, face un aspect favorabil cu Marte, planeta acțiunii, plasată pe ultimul grad din zodia Pești, din sectorul relațiilor, așa că orice ai în plan, partenerul va coopera și-ți va susține ideile. Totodată, Venus, planeta care-ți guverneasă banii, face un aspect bun cu Saturn din casa muncii, așa că este posibil să ți se îmbunătățească situația financiară, a banilor pe care îi obții de la serviciu.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să reiei niște discuții despre banii, pe care îi câștigi la serviciu. Dacă ai cerut o mărire salarială, ai putea să obții și alte avantaje, care te încântă mai mult decât banii: poate un program mai flexibil, să reușești să te ocupi și de alte domenii ale vieții, pe care le-ai cam abandonat în ultima perioadă. Tot astăzi, Venus, guvernatoarea ta, face un aspect de colaborare cu Saturn din sectorul sentimental. Prin urmare, este o zi favorabilă planurilor pe termen lung cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Dacă ești singură, s-ar putea, astăzi, să ai niște discuții interesante cu o persoană cu care flirtezi de curând. Și Venus, micul benefic, din casa muncii, face un aspect favorabil cu Saturn din Vărsător, așa că s-ar putea să ai ajutor de la familie sau de la colegi într-o chestiune personală. 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu soluții la o problemă mai veche care privește activitatea profesională. Posibil să găsești soluții sau cineva de la serviciu să-ți dea o idee cum să faci să-ți eficientizezi timpul, astfel încât să-ți mai rămână și pentru tine. În ajutor vine și aspectul pe care îl formează Venus din sectorul sentimental cu Saturn, din casa comunicării. Dacă ești singură, este o zi bună pentru a o petrece în cuplu.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu un aspect favorabil între Mercur din casa muncii și Marte din casa comunicării. S-ar putea să reiei anumite idei, să revii asupra unor decizii sau situații de la începutul lunii aprilie și să stabilești un anumit curs al sarcinilor și activităților profesionale. S-ar putea să începi și niște cursuri, la propunerea șefilor, să fii nevoită să ceri ajutorul colegilor pentru unele sarcini. Și-n planul sentimental, lucrurile se desfășoară conform dorințelor tale.

 

Vărsător


Astăzi, faci planuri legate de casă, de schimbări pe care vrei să le faci în locuință. Încerci să-ți dai seama de ce sume ai avea nevoie și începi să cauți niște oferte. Venus, micul benefic, plasat în casa comunicării, face un aspect de cooperare/colaborare cu Saturn din casa personalității tale, așa că vei reuși să rezolvi o serie de chestiuni, pentru că știi să-ți alegi cuvintele și mai mult de atât, știi la cine să apelezi.

 

Pești


Astăzi, te preocupă situația financiară și contextul astral este favorabil să obții niște aprobări sau să negociezi în favoarea ta un contract. Mercur, astrul comunicării, te ajută să reiei niște dialoguri pe care le-ai abandonat la începutul lunii aprilie, însă acum vei schimba termenii, iar partenerul sau partenerii de afaceri vor fi de acord să-ți pui ideile în practică. Din punct de vedere financiar, stai bine și s-ar putea să pui niște bani într-un cont de economii știut doar de tine.

 

related posts

Modifică setările cookies