Horoscop zilnic 24 martie 2020. Scorpionii au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 24 martie 2020.


Berbec

Evenimentul astrologic care se perfectează astăzi este Luna Nouă din Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în viața ta, personală sau profesională. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta noi obiective pentru următorul an.

Taur

Luna Nouă de astăzi din zodia Berbec îți deschide o nouă etapă de curățire sufletească, de debarasare a schemelor vechi, care te țin în loc să evoluezi. Este un moment bun să elimini din viața ta ce nu mai merge și să reflectezi la acțiunile din trecut.

Gemeni

Evenimentul astrologic care se perfectează astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care îți deschide un nou ciclu în relațiile de prietenie, prin lărgirea cercului de cunoștințe și implicarea în proiecte noi. O activitate online sau umanitară ar putea avea succes în următoarea perioadă.

Rac

Luna Nouă din Berbec, care se formează astăzi anunță o nouă etapa în carieră și în sfera ambițiilor profesionale, unde ai putea avea idei originale, prin încheierea unor parteneriate, care să-ți suplimenteze veniturile.

Leu

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță o nouă etapă în sectorul care indică studiile, acumularea de cunoștințe, obținerea unor diplome și în relațiile profesionale cu persoane aflate în străinătate. Totodată, poți să ai o revelație și să-ți schimbi sistemul de valori după care te ghidezi în viață.

Fecioară

Luna Nouă din zodia Berbec, care se perfectează astăzi anunță deschiderea unei noi etape în sectorul financiar, al banilor proveniți dintr-o moștenire, un credit, banii deținuți în comun cu partenerul sau alți terți. Este un moment important în care vei lua o decizie pentru o investiție majoră.

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care îți deschide o nouă etapă în sectorul care reprezintă mariajul, relația de cuplu sau parteneriatele de afaceri, unde vor avea loc o serie de evenimente importante, semnare de contracte sau stabilirea termenilor unui parteneriat.

Scorpion

Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează astăzi anunță deschiderea unei noi etape în sectorul care indică starea sănătății, dar și sarcinile și obligațiile de la locul de muncă. Posibil să primești vești de la angajator privind noile reguli sau sarcini de muncă pentru următoarea perioadă.

Săgetător

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în sfera sentimentală, a relației cu copiii, a activităților de creație, artistice sau a distracției. 

Capricorn

Luna Nouă din zodia Berbec care se formează astăzi anunță deschiderea unei noi etape în sectorul care indică familia, viața de familie, locuința, patrimoniul și relația cu părinții. Este un moment bun pentru a pune pe alte baze, mult mai trainice, relațiile de familie.

Vărsător

Sectorul comunicării, al schimbului de idei, al acumulării de informație, al examenelor, interviurilor și cursurilor de dezvoltare personală sau profesională va cunoaște o dezvoltare prin deschiderea unei noi etape, cu ocazia Lunii Noi din zodia Berbec, care se perfectează astăzi.

Pești

Evenimentul astrologic al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă, prin decizia de a-ți schimba obiceiurile financiare și reducerea cheltuielilor inutile.

Ce piese ascultă obsesiv românii în plină pandemie

related posts