Horoscop zilnic 24 martie 2021. Berbecii sunt la dispoziția iubitului, gata să-i facă pe plac, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ești singură, contextul astral de astăzi este favorabil sferei sentimentale și întâlnirilor romantice. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ești dispusă să-i faci pe plac partenerului. La serviciu nu prea ai randament și dacă este ceva urgent de finalizat, va trebui să faci un efort în plus.

 

Taur

 

Chiar dacă unele situații care apar astăzi duc spre lămurirea unor aspecte în cuplu, contextul astral nu este favorabil dialogurilor și poate nici interacțiunilor sociale. Petrecerea timpului cu familia, cu cei dragi, ar putea să te ajute să te reechilibrezi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă dialoguri plăcute cu prietenii și poate chiar o surpriză venită de la cineva din grupul tău. Posibil să faci și niște deplasări în scop administrativ sau financiar, pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil încasărilor de bani sau dialogurilor care privesc finanțele, o mărire salarială sau obținerea unui bonus. Posibil să ai și niște stări fluctuante, o stare de iritare în relația cu unul dintre prieteni sau în relația de cuplu.

 

Leu

 

Luna îți traversează semnul zodiacal, astăzi, iar contextul astral îți aduce mai mult chef de distracție, relaxare și să petreci timpul cu persoana iubită. Așadar, este posibil să programezi pentru weekend o ieșire la aer liber, în afara orașului.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai parte de unele provocări la locul de muncă. Recomandarea astrelor este să nu răspunzi agresiv și să eviți certurile. Pentru că orice problemă are rezolvare, trebuie numai să o vezi, să apelezi la calm și răbdare și astfel vei reuși să treci peste orice situație neprevăzută.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce iubire, tandrețe și armonie în relația de cuplu. Poți face planuri pe termen lung cu persoana iubită, însă, dacă aceste planuri includ o vacanță sau un minisejur, acestea ar putea să fie date peste cap, din cauza independente de voi.

 

Scorpion

 

Ai ocazia, astăzi, să te afirmi la serviciu sau în fața unui public, a unei comisii. Creativitatea ta este la cote maxime și ai putea să impresionezi cu abilitățile și cunoștințele tale. În sfera relațională se întrevede o zi nu tocmai comodă, pentru că poți să ai parte de schimbări de dispoziție a partenerului, iar acest lucru să ducă la unele tensiuni în comunicare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile curente de la locul de muncă, unde pot surveni niște schimbări în programul de lucru și în sarcini. Dacă ai de făcut niște deplasări, să rezolvi niște chestiuni birocratice la o instituție publică, posibil să întâmpini niște blocaje sau amânări.

 

Capricorn

 

Astăzi ești nemulțumită de o cheltuială care a apărut neașteptat și care ți-a dat bugetul peste cap. Vei fi iritată în prima parte a zilei, însă aspectul astrologic, care provoacă această stare, va fi de scurtă durată. În planul sentimental, ai putea iniția niște dialoguri legate de resursele în comun.

 

Vărsător

 

Ești foarte interesată, în ultima perioadă, să citești, să te informezi într-un domeniu care te pasionează, așa că astăzi, îți comanzi niște cărți. În relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să nu prea rezonezi cu o propunere a acestuia și să refuzi o invitație.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera iubirii, pentru relația cu cei dragi, în special cu copiii. Ai nevoie de o mică vacanță, așa că îți iei câteva zile libere pentru a te odihni. În planul financiar, pot să apară surprize plăcute.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Vezi și: Actorii tăi preferați de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies