Horoscop zilnic 24 martie. Taurii au parte de o dezamăgire în relația cu un prieten, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai niște dezamăgiri cu privire la o călătorie, o experiență profesională, un curs la care te-ai înscris sau dacă intri într-o conversație despre convingeri și principii de viață. Totodată, s-ar putea să-ți faci prea multe speranțe în legătură o activitate profesională.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu decizii în sfera financiară, legate de un proiect nou sau unul avut în derulare. Atenție la relațiile cu prietenii, pentru că este posibil să te dezamăgească un prieten! Cineva cu care vrei să te asociezi s-ar putea să nu-și devăluie intențiile și să existe neșansa să te păcălești.

 

Gemeni

 

Ești foarte dezamăgită, astăzi, de relația cu șefii, de un partener de afaceri, de relația cu partenerul de  cuplu sau cu o persoană pe care vrei s-o cucerești. Poate ai avut așteptări prea mari, însă acum ți-ai învățat lecția. Dialogul cu cineva cu  mai multă experiență s-ar putea să te ajute să-ți dai seama care este direcția pe care ar trebui să o urmezi.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi aduce dezamăgiri la locul de muncă din cauza principiilor diferite pe care nu le împărtășești cu cei cu care lucrezi și a unor decizii care se iau pentru perioada următoare. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, programează-te la o consulțatie și nu te trata singură!

 

Leu


Contextul astral de astăzi îți poate aduce unele dezamăgiri în sfera sentimentală, în relația cu copiii sau cu persoanele dragi. Comunicarea în cuplu este cheia să rezolvi o situație confuză, pentru că este posibil să fi înțeles greșit un mesaj, o acțiune, o atitudine. Dacă ești implicată într-un proiect de creație și trebuie să respecți un termen limită, s-ar putea să nu ai inspirație și să nu fii gata la timp sau să nu obții banii pe care îi așteptai. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu o dezamăgire cu privire la viața de familie, relația cu unul dintre membrii familiei, cu părinții sau privind planurile privind valorificarea unui imobil, a patrimoniului. Dacă trebuie să iei o decizie legată de casă, mai bine o amâni, pentru că s-ar putea să fii confuză. Dacă te gândești la o renovare, cere mai multe prețuri, pentru că este posibil să te păcălești dacă te oprești la prima ofertă!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești sau situații, care au loc la serviciu și în urma cărora s-ar putea să fii dezamăgită. Ai niște așteptări mari și acum nu știi cum să reacționezi la unele informații, acțiuni sau atitudinea șefilor sau a unor colegi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări financiare, cu dorința de a-ți mări veniturile. Chiar dacă discuți cu șeful de departament despre schimbarea poziției pe care o ocupi la momentul actual, dezamăgirea poate fi legată de bani, pentru că salarizarea ar putea să rămână aceeași. În altă ordine de idei, evită speculațiile financiare, pentru că s-ar putea să pierzi o sumă de bani!

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să apară unele dezamăgiri cu privire la relația cu familia, cu părinții sau cu unii membrii ai familiei, să nu poți rezolva niște chestiuni care țin de casă, de încheierea unor contracte, administrarea unui imobil. Amână să iei decizii și așteaptă să treacă starea de confuzie în care te afli, pentru că este posibil să fi interpretat greșit niște mesaje!

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te concentrezi mai greu, să nu ai gândirea limpede, să fii păcălită ușor, să înțelegi niște mesaje greșit și de aici să se iște tensiuni și conflicte, ca într-un final să-ți dai seama că nu ai fost atentă. Oboseala și stresul își spun cuvântul, așa că poate ar fi cazul să te odihnești mai mult zilele viitoare.

 

Vărsător

 

Astăzi nu este o zi bună pentru a lua decizii pentru că este posibil să greșești în alegerile tale. S-ar putea să apară persoane din trecut, să fii derutată, să ai regrete. Ce poți face este să lași în spate trecutul, să-ți faci un bilanț și să te gândești ce poți face de acum încolo.

 

Pești


Registrul astral de astăzi vine cu dezamăgiri de la prieteni sau într-un proiect pe care îl ai în derulare. Se pare că ai acordat prea multă încredere cuiva apropiat, care te-a trădat și ești foarte supărată acum. Decizi, pe viitor, să fii mai atentă cu cine te asociezi sau începi proiecte.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies