Horoscop zilnic 24 noiembrie 2020. Racii trăiesc o dezamăgire în plan personal, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 24 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi te face melancolică și vrei să fii doar tu cu gândurile tale. Îți revin în minte acțiuni din trecut, care au legătură cu sfera profesională, când erai cât de cât mulțumită de jobul tău. Pe finalul programului de serviciu vei reuși, prin intuiție, să rezolvi o problema care apare în ultimul moment.

 

Taur

 

Sectorul planurilor pe termen lung este activat astăzi și ai ocazia să stabilești o strategie cu cei cu care lucrezi, mai ales că Mercur, planeta comunicării, se află în sectorul relațiilor și parteneriatelor și te ajută să pui lucrurile în ordine, să ai dialoguri deschise cu partenerii și să fructifici șansele care apar.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu șefii, legate de activitatea ta din ultimele luni. Nu este cazul să îți faci probleme, deoarece ai muncit din greu și rezultatele se văd. Nu mai ești dezamăgită că nu ți se apreciază munca și eforturile depuse.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la visare, la călătorii și la petrecerea timpului alături de partener, familie, copii, într-un cadru care să te relaxeze. Ești dezamăgită, însă, că nu ai putut să organizezi vacanța de iarnă, din cauza condițiilor actuale.

 

Leu

 

Astăzi, ești preocupată de situația financiară, în special de banii pe care îi deții în comun cu partenerul de viață sau cu alți terți. Și la serviciu va trebui să administrezi un buget, iar șefii îți atrag atenția că trebuie să fii atentă la investiții.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu cei cu care lucrezi. Sectorul comunicării este bine susținut pentru că Mercur, guvernatorul tău, se află în casa comunicării, așa că profită de acest tranzit pentru a avea întâlniri, ședințe, interviuri, negocieri. Poți învăța lucruri noi sau dacă trebuie să pregătești o lucrare/un proiect, ai randament intelectual ridicat.

 

Balanță

 

Astăzi, se anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Unele situații care au loc, pot să-ți aducă aducă, din nou, în atenție preocupările tale pentru situația financiară, pentru banii pe care îi obții de la serviciu și pe care consideri că nu reflectă munca și performanțele tale.

 

Scorpion

 

Deși nu te așteptai, lucrurile se așază în așa fel încât, astăzi, vei face mai multe deplasări, poate chiar și în afara orașului. Dacă pleci din oraș, te bucuri de orice moment de relaxare. Totodată, contextul astral îți poate scoate în cale persoane de la care vei învăța lucruri noi și folositoare în viitor.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce posibilitatea să deschizi un dialog cu unul dintre părinți pe teme legate de patrimoiu, de bani. Ai nevoie de o sumă de bani, dar nu știi cum să pui problema. La serviciu este o zi cu multe provocări.

 

Capricorn

 

Astăzi, se anunță o zi în care poți avea noroc la un examen, interviu, într-o deplasare în scop administrativ. În partea a doua a zilei, ai dialoguri interesante cu o persoana mai in vârstă, care te ajută să îți structurezi planurile, care privesc cariera.

 

Vărsător

 

Este recomandat, astăzi, să amâni tot ce ține de sectorul financiar și de speculații financiare, pentru că există riscul să pierzi o sumă de bani. Nu duci lipsă de bani, dar chiar și așa, trebuie să fii foarte atentă, atunci când vrei să faci o tranzacție financiară sau să achiziționezi ceva online.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și te îndeamnă la visare, meditație și la calm. Poți să te ocupi de sufletul tău, să faci ceva pentru tine. Dacă ai intenția să rezolvi niște chestiuni birocratice, ai putea încearca, pentru că poți avea șanse mari de reușită.

 

related posts

Modifică setările cookies