Horoscop zilnic 24 noiembrie 2021. Leii sunt puși pe flirt și cuceriri amoroase, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 13 decembrie, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat studiilor, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și principiilor de viață. Vei fi mai interesată să înveți, să începi niște cursuri, să comunici mai mult despre domeniile tale de interes.

 

Taur

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, interesele materiale, bunurile și banii proveniți dintr-o moștenire sau un credit, dar și banii pe care trebuie să îi plătești sub formă de taxe sau impozite, este activat de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Săgetător. Așadar, ești invitată la o mai bună administrare a finanțelor până pe 13 decembrie.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 13 decembrie, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Săgetător, alături de Soare, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Așadar, Mercur scoate în evidență importanța comunicării între parteneri, iar în sfera profesională se pot ajunge la unele înțelegeri, încheieri și semnări de contracte.

 

Rac

 

Sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății este activat de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Săgetător. Așadar, până pe 13 decembrie, ai șansa să rezolvi unele chestiuni profesionale care trebuie lămurite, să-ți abordezi șefii într-o chestiune de salarizare.

 

Leu

 

Sectorul sentimental, al iubirii, fericirii, romantismului, flirtului și cuceririlor se dinamizează astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător. Așadar, până pe 13 decembrie, poți face cuceriri, îți declari sentimentele și încerci să relansezi relația, dar nu înainte să comunici deschis ce anume te nemulțumește.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relația cu părinții este dinamizat, începând de astăzi, de tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău. Așadar, până pe 13 decembrie ai timp să începi niște dialoguri cu membrii familiei, cu care ai avut neînțelegeri, să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale locuinței. Totodată, vei avea succes în negocieri sau tranzacții imobiliare.

 

Balanță

 

Sectorul asociat comunicării, gândirii, cunoștințelor, informațiilor, dezbaterilor și deplasărilor este dinamizat de astăzi, de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării. Așadar, până pe 13 decembrie ești interesată să înveți lucruri noi, să socializezi mai mult, să lămurești unele chestiuni în relație sau în relațiile cu colegii, să negociezi sau să finalizezi un proiect.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale se activează, începând de astăzi, de tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Săgetător. Așadar, până pe 13 decembrie, ești interesată să-ți mărești veniturile. Atenție la faptul că vei fi tentată să cheltui mai mult dacă vei avea bani în plus! Găsește un echilibru între sumele încasate și cheltuieli!

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 13 decembrie, Mercur îți traversează semnul nașterii, respectiv casa personalității. Așadar, astrul comunicării va fi un aliat în toate dialogurile, negocierile, acumularea de cunoștințe, dar și privind demonstrarea abilităților și experienței acumulate.

 

Capricorn

 

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Săgetător, începând de astăzi și până pe 13 decembrie, pe casa asociata frământărilor interioare, îți va aduce posibilitatea să-ți faci un bilanț personal și profesional. Este posibil să ai unele revelații și să identifici ce anume trebuie să schimbi în sfera profesională, pentru a putea avea rezultate mai bune.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 13 decembrie, Mercur, astrul comunicării, va traversa zodia Săgetător, respectiv sectorul prietenilor, grupurilor din care faci parte și proiectelor/planurilor de viitor. Așadar, urmează o perioadă bună pentru dialoguri cu prietenii sau pentru a pune la cale o afacere personală, pentru a începe un proiect nou.

 

Pești

 

Intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, începând de astăzi și până pe 13 decembrie, va opera în chip favorabil pentru tine, pentru că ți se dă ocazia să te remarci, să-ți demonstrezi experiența, să te exprimi în public. Totodată, poți primi oferte de job.

Tiktokjobs: Rețete și bucătari

 

related posts

Modifică setările cookies