Horoscop zilnic 24 noiembrie 2022. Leii fac niște schimbări majore în viața de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna nouă din zodia Săgetător, care anunță noi etape în planul perfecționării profesionale, privind educația superioară și schimburile de experiență profesională. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, semn că ai putea să regăsești direcția pierdută în planul relațional. Dacă în ultimele luni a aparută cineva din trecutul tău, acum clarifici situația.

 

Taur

 

Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează astăzi în sectorul avantajelor financiare, creditelor, taxelor, moștenirilor, banilor deținuți la comun cu partenerul, dar și intimității și transformărilor profunde, anunță noi începuturi în aceste domenii. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, semn că este posibil să reiei niște proiecte mai vechi, să vină ajutor prin prieteni, să fii susținută de persoane cu putere de decizie într-un proiect profesional.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, din sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale, care anunță noi etape în aceste domenii, așa că fii deschisă unor noi oportunități relaționale sau profesionale. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin casa carierei, semn că poți încheia sau schimba termenii unui contract, să obții niște beneficii de pe urma activităților profesionale.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, din sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății, care anunță noi etape în aceste domenii. Poți începe proiecte noi, o activitate profesională pe cont propriu, să faci niște schimbări în programul sau activitatea zilnică. De asemenea, este un moment bun pentru a adopta o dietă, un stil de viață sănătos. Contextul astral este susținut și de Jupiter, marele benefic, care revine, tot astăzi, la mișcarea directă, prin zodia Pești.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, din sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, creativității, relațiilor cu copiii sau valorificării unui talent, care anunță noi etape în aceste domenii. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, din casa transformărilor profunde și a avantajelor  financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, semn că este posibil să faci niște schimbări majore în viața ta de cuplu sau să se deblocheze un context financiar.

 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, respectiv din sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, care anunță noi începuturi în aceste domenii. Contextul astral este susținut și de revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin sectorul relațiilor, semn că poate aduce oportunități sau clarificarea unor chestiuni parteneriale.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, respectiv din sectorul comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, informațiilor și învățării, care anunță etape noi în aceste domenii. Contextul astral este susținut și de revenirea lui Jupiter, marele benefic, la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin sectorul muncii și activităților profesionale, așa că te poți aștepta la vești bune de la serviciu, șanse și oportunități de a învăța lucruri noi.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din alte activități extraprofesionale.  Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin sectorul sentimental și al creației, aducând oportunități în dragoste sau privind valorificarea unei pasiuni.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează în casa personalității și anunță noi începuturi, preocupări pentru propria persoană, dar și pentru relația de cuplu. Este un moment prielnic pentru a-ți seta obiective pentru următorul an. Tot astăzi, și Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin casa vieții de familie, semn că încep să se rezolve anumite chestiuni familiale sau locative.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului și îți aduce o stare de interiorizare, meditație și introspecție asupra trecutului. Posibil să ai niște revelații și conștientizări și ești invitată să-ți faci un bilanț. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin casa comunicării, gândirii, învățării, deplasărilor și relațiilor cu frații și vei reuși să iei niște decizii importante.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, din sectorul prietenilor, proiectelor de grup și planurilor de viitor, care aduce noi începuturi în aceste domenii. Tot astăzi, și Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, prin casa banilor pe care îi câștigi, semn că vor veni mai mulți bani în conturile tale în următoarea lună. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, respectiv din sectorul carierei și activităților profesionale, care anunță noi începuturi, prin obținerea unei funcții sau oportunități venite din sfera profesională. Tot astăzi, și Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, prin casa personalității și susține contextul astral de progres profesional.

related posts

Modifică setările cookies