Horoscop zilnic 24 octombrie 2019. Peștii fac schimbări semnificative în viața lor, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru ziua de joi, 24 octombrie 2019.


BERBEC

Ești plină de idei care de care mai interesante, în ultima vreme, iar astăzi ai și timp să le pui în practică. Ceea ce îți dorești poate deveni realitate, pentru că astrele par să se fi aliniat în favoarea ta.

TAUR

Ai parte de o zi lipsită de lucruri nedorite, așa că profită de faptul că nu apare nimic neprevăzut și odihnește-te. Nu ți se întâmplă prea des să ai astfel de zile lipsite de griji.

GEMENI

Nu ar fi rău deloc ca astăzi să privești lucrurile din noi perspective. Anumite situații care cer să iei decizii nu mai pot suporta amânare, așa că adună toată energia de care poți face rost și fă o alegere.

RAC

Proiectul la care ai tot lucrat în ultima perioadă se apropie de sfârșit, iar faptul că ți-ai dedicat tot timpul acestui moment te ajută să fii recompensată pe măsură. Astăzi un superior îți demonstrează că munca ta nu a fost în van și că pot exista recompense în adevăratul sens al cuvântului.

LEU 

Ai parte de o zi chiar reușită. Te remarci cu ușurință în grupul de prieteni, pe care pare că îi încarci cu energie pozitivă. În ultima perioadă ai reușit să îți păstrezi strălucirea într-un mod excepțional.

FECIOARA

Ai o stare destul de conflictuală, iar asta îi face pe cei din jurul tău să se țină la distanță, lucru care nu îți place prea tare, chiar daca ești conștientă de motivele pe care le dai. Încearcă să îți schimbi atitudinea măcar parțial, dacă nu vrei să petreci mult timp singură.

BALANTA

Ești stresată din cauza unui proiect de la locul de muncă. Nu ți-ar prinde deloc rău puțină organizare și ceva odihnă în plus, atunci când se poate. Cei din jurul tău par să vrea ceva de la tine în mod constant.

SCORPION

Te simți ușor obosită, mai ales că ne apropiem de weekend. Dacă ai ocazia, încearcă să profiți de fiecare moment de liniște pe care îl prinzi, pentru că săptămâna asta nu face decât să devină din ce în ce mai aglomerată.

SAGETATOR

Comunicarea este cheia succesului. Încearcă să ții cont de faptul că ceea ce spui poate fi interpretat în tot felul de moduri, care de care mai subiective. Cât timp planurile tale includ și alte persoane, n-ar strica deloc să le ceri și lor părerea.

CAPRICORN

Este una din acele zile când nu ai chef să faci nimic, dar asta nu înseamnă și că îți dispar, ca prin minune, toate responsabilitățile. Ești nevoită să te aduni și să duci la capăt măcar o parte dintre lucrurile care așteaptă să fie făcute de tine.

VARSATOR 

Ești concentrată asupra unui proiect sau asupra unor planuri pe care le-ai pus la punct împreună cu persoana iubită. Chiar dacă se dovedește a fi o activitate obositoare, partenerul tău de viață este absolut încântat de atenția pe care o acorzi relației voastre.

PESTI

Astăzi ești pusă pe luat decizii. Te supără o anumită situație, de ceva timp, iar ziua aceasta ți se pare perfectă pentru a te face auzită. Îți exprimi supărările cât se poate de clar, pregătită să îți asumi orice fel de urmare a acestui lucru.

Vezi și: Rețetă Vinete cu mozzarella

related posts