Horoscop zilnic 24 octombrie 2020. Săgetătorii au parte de probleme la serviciu, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 octombrie 2020. 


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi cu surprize din partea prietenilor sau cu surprize în planurile tale financiare, care au legătură cu un proiect primit de curând la serviciu. În planul sentimental, ai de gând să-ți surprinzi perechea cu o ieșire în afara orașului.

 

Taur

Deși astăzi este o zi de weekend și preocupările tale ar trebui să fie pentru familie și cei dragi, gândul tău este tot la sfera profesională, unde ai tot felul de idei într-un proiect. Vrei cu orice chip să te remarci la serviciu și nu ai liniște până nu faci o strategie și o prezinți șefilor.

 

Gemeni

Astăzi primești vești de la cineva plecat în străinătate, rude, prieteni sau persoane cu care ai lucrat și ai rămas în legătură. Te-ar încânta să pleci câteva zile într-o călătorie, mai ales că primești o invitație, însă lucrurile nu se leagă precum îți dorești și nu-ți rămâne decât să visezi și să aștepți, poate până la primăvară.

 

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru banii pe care îi deții, faci socoteli, poate te și împrumuți o sumă de bani, pentru că vrei să achiziționezi un bun de valoare mai mare. Relația cu partenerul merge bine, nu ai de ce te plânge, așa că traversezi o perioadă bună din punct de vedere relațional.

Leu

Partenerul îți dezvăluie astăzi intențiile lui legate de schimbările pe care dorește să le facă în carieră. Totodată, ai parte de o surpriză în planul afectiv, pentru că partenerul te invită într-un loc, care îți aduce aminte de primele voastre întâlniri romantice.

 

Fecioară

Astăzi ai parte de surprize la locul de muncă sau unul dintre fostii colegi te caută să-ți propună o colaborare sau un job. Promiți să reflectezi, să-ți faci niște calcule, să vezi dacă ai timpul necesar pentru a intra în proiecte noi. 

 

Balanță

Astăzi ai susținerea familiei în demersurile tale care privesc strângerea unei sume de bani pentru a achita un avans la o locuință. Mai există și varianta în care să vrei să închiriezi sau să vinzi un imobil și ceri sfatul unuia dintre părinți sau cuiva din familie, care-ți poate recomanda o firmă imobiliară.

 

Scorpion

Comunicarea cu partenerul de viață este slabă, deși faci eforturi să vă înțelegeți și să îndrepți unele lucruri. Te lovești de un zid și nu știi cum să mai procedezi. Toate frustrările adunate, le poți proiecta pe relațiile cu colegii de muncă, așa că, ai grijă ce cuvinte și ton folosești în relațiile profesionale!

 

Săgetător

Ai impresia astăzi că lucrurile se complică din nou la locul de muncă, pentru că tot afli secrete și lucruri neadevărate despre tine, care circulă și-ți strică imaginea. Încerci să indentifici de unde a pornit totul și nu te lași până nu rezolvi. Ai noroc că superiorii sunt de partea ta, poate și pentru că Venus, micul benefic, traversează sectorul asociat carierei și relației cu șefii..

 

Capricorn

Astăzi ai surprize de ordin financiar. Dacă vrei să îi faci un cadou partenerului de cuplu, pot să apară cheltuieli neprevăzute atunci când mergi la shopping. În rest, te ocupi de chestiunile locative și împarți cu partenerul treburile pentru a termina mai repede.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în semnul nașterii tale și vei avea tot felul de idei de reorganizare a spațiului de locuit. Ai vrea să schimbi casa, să reamenajezi, faci socoteli, cât te-ar costa, cauți oferte și vezi dacă te încadrezi în buget.

 

Pești

Universul tău interior este tulburat astăzi de unele chestiuni financiare care revin în actualitate și acest lucru te face să nu ai o dispoziție prea bună. Comunicarea cu partenerul este defectuoasă și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun când vine vorba de administrarea cheltuielilor casei.

related posts

Modifică setările cookies