Horoscop zilnic 24 octombrie 2021. Racii trebuie să se elibereze de tot bagajul karmic, să se desprindă de trecut și să lase loc noului


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 24 octombrie 2021.

Tag-uri:

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele întrebări, dacă ești pe drumul bun în acord cu destinul tău. În cele mai multe cazuri te vei gândi la relația ta și dacă ești mulțumită cât ai investit în timpul petrecut cu partenerul de cuplu. S-ar putea să realizezi că mai ai ceva de învățat, iar partenerul te va ajuta să integrezi și alte convingeri, altele decât cele după care te ghidai până acum.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce în atenție, din nou, preocupări privind finanțele și cum să-ți consolidezi situația financiară. Ai idei și probabil soluțiile la unele frământări ale tale sunt legate de activitățile profesionale și de cum îți poți valorifica mai bine experiența și abilitățile.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna face un aspect cu Nodul Nord (Destinul) în semnul nașterii tale și te vei afla față în față cu o situație, context, eveniment, care-ți poate schimba direcția în viață, în relație sau în sectorul profesional. Îți dai seama dacă relația în care te afli este benefică, iar în planul muncii, dacă activitățile pe care le desfășori, te mulțumesc și-ți aduc satisfacții. Posibil să apară cineva din trecului tău și acum să știi ce să faci.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de interiorizare, de a sta departe de orice sursă de stres sau de activități sociale. Ai nevoie să te reechilibrezi și ar trebui să profiți, să te eliberezi de tot bagajul karmic, să te desprinzi de trecut și să lași loc noului. În ce privește sănătatea sau locul de muncă, poți lua niște decizii, care să te ajute să-ți armonizezi stilul de viață.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu prietenii, despre viitor, despre planurile tale pe termen lung, dar și despre sfera sentimentală, unde este posibil să fi revenit cineva din trecut sau poate sunt doar amintiri care te răscolesc. Te-ar ajuta să te folosești de creativitate, să-ți valorifici un talent, pe care îl poți monetiza.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna, guvernatoarea casei proiectelor pe termen lung, face o conjuncție cu Nodul Nord (destinul) în casa carierei și a aspirațiilor profesionale, te va ajuta să-ți dai seama care este direcția profesională pe care trebuie să o urmezi. Te poți afirma și ai șansa de a te face remarcată. Dacă se ivesc oportunități, nu le rata, pentru că acestea vin în acord cu destinul tău!

 

Balanță

 

Pentru tine, ziua de astăzi vine cu interes pentru evoluția ta profesională sau personală. Îți dorești să-ți împărtășești ideile cu persoane cu care ai pasiuni comune, vrei să transmiți mai departe ceea ce știi, experiența. Totodată, ai parte de niște lămuriri cu privire la relația cu o persoană sau o instituție din străinătate.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru interesele materiale, dar și pentru apropierea intimă de partener. Ai nevoie de profunzime în relația cu partenerul de cuplu pentru a vă îmbunățăți relația. Din punct de vedere financiar, aveți un dialog legat de administrarea bugetului comun și este posibil să luați niște măsuri pentru a economisi mai mult.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este important pentru tine, pentru că Nodul Sud se află în Săgetător și-ți tot aduce experiențe karmice, care au rolul să te facă să evoluezi. De când a intrat în zodia ta, de anul trecut din luna mai, s-a creat un dezechilibru și faci eforturi să te reechilibrezi și să îndrepți situația, în special în relația cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să te întrebi, astăzi, dacă te afli în relația potrivită sau ce s-ar fi întâmplat dacă luai alte decizii în trecut.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna face un aspect de conjuncție cu Nodul Nord (destinul) în zodia Gemeni, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății, aduce întrebări legate de direcția profesională. Pe tot parcursul zilei vei realiza faptul, că de la începutul anului, ai lucrat mult pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și ai fost foarte organizată la locul de muncă, însă nu mereu ai avut satisfacții profesionale. După ce-ți vei face un bilanț, vei reuși să-ți dai seama spre ce ai vrea să te îndrepți.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, relația cu copiii, activitățile de relaxare, distracție, creativitate și valorificarea unui talent. Conjuncția Lunii cu Nodul Nord (destinul) de astăzi îți aduce o revelație despre ce schimbări ar trebui să faci pentru a fi fericită. Dialogul cu un prieten apropiat ar putea să-ți aducă unele soluții și idei de petrecere a timpului liber în compania celor dragi.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie, viața de familie, relațiile cu părinții, spațiul de locuit și patrimoniul. Realizezi, astăzi, că familia este cea mai importantă pentru tine și că toată goana după imagine, carieră, obținerea unei funcții, nu a făcut decât să te îndepărteze de ceea ce aveai de făcut. Timpul petrecut în familie ți-a adus cele mai mari satisfacții, iar întoarcerea către interiorul tău, te-a ajutat să realizezi aceste lucruri.

related posts

Modifică setările cookies