Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Gemenii se implică într-un triunghi amoros, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 septembre 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Revizuiești, astăzi, unele proiecte, discuți mult cu șefii pe conceperea unei strategii noi în planul profesional. Atenție, totuși, că nu prea faci eforturi să asculți și părerea celorlalți, ai impresia ca numai tu ai dreptate și riști să intri în conflicte!

Taur

Primești, astăzi, vești de la un angajator, cu care vei încheia o colaborare. Te avantajează telemunca și ai ocazia să obții venituri suplimentare în paralel cu locul de muncă pe care îl ai în prezent. Organizează eficient programul de lucru, astfel încât să fii la zi cu toate sarcinile!

Gemeni

Dacă ești deja într-o relație, au loc astăzi niște clarificări în viața de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să vină spre tine mai mulți pretendenți. Ai grijă cum gestionezi situațiile, pentru că se poate să apară încurcături și complicații în relații!

Rac

Dacă treci peste orgolii și gelozie, ai toate șansele ca astăzi să petreci o zi minunată cu partenerul de cuplu, să te apropii mai mult de acesta. Dacă ești singură, posibil să te confrunți cu obstacole în sfera sentimentală și să nu fii mulțumită de cum evoluează o situație. Ți-ai dori ca lucrurile să se desfășoare mai repede, însă ai răbdare și ia lucrurile încet!

Leu

Încearcă, astăzi, să fii cooperantă și flexibilă în relațiile cu ceilalți! Dacă îți cauți un loc de muncă nou, primești vești de la un angajator. În ce privește sănătatea, ar fi recomandat să eviți excesele și să adopți un stil de viață sănătos!

Fecioară

Dacă ai traversat o perioadă în care nu ai avut evenimente în sfera sentimentală, află că astăzi ai parte de o zi însorită în planul amoros. Realizezi că mentalitățile moștenite din familie au avut un impact asupra felului în care te comporți într-o relație și încerci, acum, pe cât posibil, să faci ce simți.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, pentru chestiunile gospodărești, dar și pentru a lămuri o situație apărută cu un imobil sau cu spațiul de locuit. Ar fi bine să adopți o atitudine precaută și să eviți decizii importante momentan.

Scorpion

Dacă faci niște deplasări astăzi, vei cunoaște persoane noi cu care vei lega prietenii. În ce privește situația financiară, poți lua niște decizii importante, prin negocierea unor contracte sau tranzacții financiare. 

Săgetător

Astăzi, beneficiezi de mai multă claritate în gestionarea resurselor materiale de care dispui și vei avea oportunități însemnate de suplimentare a veniturilor. Totodată, ai satisfacții profesionale și posibilitatea de a face investiții profitabile sau acum vei încasa niște sume de bani însemnate de pe urma unor investiții din trecut.

Capricorn

Astăzi, apar rezultatele muncii depuse din ultimele luni. Dacă ai impresia că te-ai plafonat la actualul loc de muncă, ai toate șansele să primești niște oferte tentante de job. Tot ce trebuie să faci este să trimiți CV-ul, pentru că imediat vei fi căutată.

Vărsător

Ești invitată, astăzi, de către astre la introspecție, la înțelegerea și rezolvarea unor frământări și frustrări pe care le ai de ceva timp. Dacă îți folosești constructiv energia, vei realiza că poți realiza multe lucruri. Totul este să identifici ce anume te motivează și să începi o activitate care îți face plăcere.

Pești

Te implici astăzi într-o cauză umanitară sau rezolvi o problemă a unui prieten sau coleg de serviciu, care are nevoie de ajutor. Dacă ești singură, ai șansa să cunoști oameni noi, să-ți faci prieteni sau să începi o relație sentimentală.

 

Vezi și: Ministerul Educației Naționale are cont de TikTok! Ce postează acolo

related posts

Modifică setările cookies