Horoscop zilnic 24 septembrie 2022. Taurii au parte de surprize în planul iubirii, ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna, guvernatoarea casei, formează astăzi un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa financiară. Posibil să faci niște cheltuieli neașteptate sau în urma unor dialoguri cu cineva de la serviciu sau un fost coleg să primești o ofertă de colaborare, să faci cuiva un comision și astfel să încasezi niște bani.

 

Taur


Luna îți traversează astăzi sectorul iubirii și aventurilor romantice și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității. Așadar, vei avea parte de suprize în planul sentimental sau evenimente neaștepate, care pot schimba cursul unei relații.

 

Gemeni

 

Luna îți traverseaă astăzi casa familiei și a căminului, relațiilor cu părinții și formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul casei principiilor și convingerilor. Așadar, este posibil să ai niște revelații și conștientizări vis-à-vis de o situație din familie, care are legătură cu părinții sau cu administrarea unor bunuri. De asemenea, este posibil să dai o mână de ajutor cuiva care are nevoie de sprijin.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus din casa prietenilor și planurilor pe termen lung. Posibil să ai niște dialoguri cu unul dintre prieteni, să discuți despre un proiect nou. De asemenea, pot avea loc evenimente neașteptate în ce privește cursul unui proiect.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și formează un aspect armonios cu Uranus, din casa carierei, așa că s-ar putea să apară oportunități de suplimentare a veniturilor, să primești oferte sau propuneri neașteptate. Și din străinătate vin vești sau te vizitează un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi zodia și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa studiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, relațiilor cu persoane din străinătate și convingerilor/credințelor după care te ghidezi în viață. Este posibil să ai parte de niște conștientizări și să faci o schimbare de direcție a planurilor tale, să programezi o călătorie neașteptat, să te înscrii la niște cursuri de perfecționare sau dezvoltare.

 

Balanță

 

Nu se întrevede o zi prea activă pentru tine în ce privește viața socială sau activitățile gospodărești. Mai degrabă, cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, este posibil să stai izolată și să analizezi anumite aspecte ale relației în care te afli sau din punct de vedere profesional. Ai nevoie de o schimbare și decizi să cooperezi cu aspectele astrale, dacă lucrurile evoluează într-o altă direcție decât te aștepți.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și planurilor de viitor și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, semn că s-ar putea să intervină o schimbare de situație în relație sau în planurile pe care le-ai decis împreună cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi casa carierei și imaginii personale și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii. Așteaptă-te la evenimente plăcute, care privesc sfera profesională și la o răsturnăare de situație în favoarea ta la serviciu!

 

Capricorn

 

Luna, guvernatoarea casei relațiilor, formează astăzi un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din casa asociată iubirii și aventurilor romantice. Așteaptă-te la evenimente supriză sau neașteptate, care au loc în sfera sentimentală. Nu sunt excluse răsturnări de situație.

 

Vărsător

 

Uranus, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect armonios cu Luna în tranzit prin zodia Fecioară. Va fi activată casa intereselor financiare și este posibil să decizi, împreună cu partenerul tău, să faceți niște investiții în casă. De asemenea, este posibil să-ți vină un ajutor financiar de la familie.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, semn că vei putea clarifica niște chestiuni cu partenerul de cuplu. De asemenea, pot să afli vești surpriză, neașteptate, să faci niște deplasări la rude sau să ajuți pe cineva din familie cu o problemă.

 

related posts

Modifică setările cookies