Horoscop zilnic 25 aprilie 2021. Gemenii se aruncă într-o relație intensă, neașteptată și secretă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 25 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți demonstrează că prin cooperare și schimburi de idei, ai mult de câștigat. Așa că, ține cont și de părerea celorlalți, partenerul de cuplu sau cei cu care desfășori activități!  În partea a doua a zilei, se ivesc oportunități în dragoste. Te poți angaja într-o aventură și ai ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri despre activitatea ta profesională. Poți beneficia de o promovare neașteptată sau vei rezolva unele chestiuni, care îți pot pune în valoare calitățile, abilitățile și experiența. Este momentul să ai initiative, să nu irosești șansele care vin spre tine!

 

Gemeni

 

Cu Luna în sectorul sentimental, astăzi, ai putea lega o relație intensă, care poate lua naștere neașteptat și pe care preferi să o ții secretă, mai ales că Venus, planeta iubirii, se află pe casa secretelor. Poate fi și cineva din trecutul tău, care revine în viața ta, acum când ai nevoie de o schimbare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, spațiul de locuit și pentru planurile de viitor, care privesc schimbarea locuinței sau o schimbare în relația cu partenerul de cuplu. Evergia planetelor din zodia Taur, zodie care îți guvernează sectorul proiectelor și planurilor de viitor, favorizează relansarea vieții de cuplu, însă trebuie să cooperezi cu aspectele astrele, chiar să iei și inițiativa în acest sens.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești și informații legate de schimbările care vor avea loc în sectorul profesional. În sfera sentimentală, dacă ești singură, poți avea parte de o surpriză mare, o întâlnire neașteptată. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, în care conflictele au fost la ordinea zilei, ori închei relația, ori are loc o împăcare bruscă.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să afli vești surpriză de la serviciu, legate de salarizare, apar oportunități noi de dezvoltare profesională sau primești o ofertă mai bună de job, cu o salarizare pe care nu o poți refuza. Posibil să-ți achiziționezi un curs online, să te recalifici într-un alt domeniu, să ai mai multe competențe. Te avantajează relațiile cu persoane din străinătate sau din instituții publice. 

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează semnul nașterii, îți poate aduce o iubire neașteptată, dacă ești singură, surprize de la persoana iubită, de la copii sau vin vești neașteptate privind apariția unui copil. În ce privește situația financiară, ai putea fi tentată să faci speculații financiare, care să vină cu beneficii pe termen lung.

 

Scorpion

 

Astăzi, partenerul îți oferă suport moral și ajutor în tot ce întreprinzi. Ai parte de surprize neașteptate și posibilitatea de a rezolva probleme financiare sau chestiuni legate de o proprietate, o locuință pe care o administrezi sau vrei să o achiziționezi. 

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor și vei ieși cu cineva apropiat să discuți despre proiectele tale de viitor de la serviciu și de faptul că lucrurile s-au îmbunătățit simțitor, în ce privesc sarcinile, dar și în relația cu colegii. În sfera financiară, ești sfătuită să nu faci investiții sau achiziții riscante, pentru că este posibil să ai pierderi pe termen lung!

 

Capricorn

 

Cu o multitudine de planete în sfera sentimentală, printre care se află și imprevizibilul Uranus, iubirea poate să apară în viața ta neașteptat. Capacitatea ta de seducție este la cote maxime și ai dispoziție de flirt, cuceriri, aventură și de a experimenta.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi favorizează schimburile de opinii, discuțiile, negocierile, tranzacțiile care implică un bun imobiliar, achiziționarea unor bunuri pentru casă. Este o perioadă în care ai idei originale, care implică schimbarea casei. Totodată, pot să apară evenimente plăcute în familie și câștiguri însemnate.

 

Pești

 

Subiectul principal ai zilei va fi situația financiară și gestionarea banilor în următoarea perioadă. Posibil ai în plan să faci și niște schimbări în locuință și atunci trebuie să știi pe ce te bazezi. În partea a doua a zilei, fii atentă cum comunici, dacă intri în dialog cu unul dintre prieteni, pentru că sinceritatea și faptul că ești directă în opinii ar putea să îi provoace un disconfort și reacții mai puțin plăcute!

 

related posts

Modifică setările cookies