Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Gemenii sunt destabilizați emoțional de o situație, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 25 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să faci niște deplasări, să vizitezi niște rude, cu care nu ai relații prea bune, însă partenerul insistă și te conformezi. Chiar  dacă va fi nevoie să porți niște discuții, care nu au niciun interes pentru tine, decizi să le faci pe plac celor cu care interacționezi.

 

Taur

 

Se anunță o zi în care muncești la un proiect profesional. Te frământă niște gânduri, ai niște idei, pe care vrei să le pui în aplicare. Pentru că este o zi liberă și ai terminat cu toate telefoanele, vizitele și întâlnirile, este momentul să-ți aduni ideile și să faci un plan de acțiune.

 

Gemeni

 

Astăzi, încerci să faci lucruri care-ți fac plăcere și care te fac fericită. Posibil să ai unele frământări interioare, care te destabilizează emoțional. Să încerci să ieși din această stare este un lucru bun pentru tine, iar prietenii te pot ajuta.

 

Rac

 

Astăzi, ieși cu prietenii și puneți la cale o plecare în afara orașului în weekendul următor. În partea a doua a zilei, faci planuri și strategii, pentru a rezolva aspecte de natură financiară. Sunt șanse ca anumite răspunsuri pe care le aștepți, să le primești astăzi.

 

Leu

 

Astăzi, este o zi în care Luna îți traversează casa relațiilor. Pot apărea situații neprevăzute sau care-ți pot crea probleme. Este important să vezi cum reacționezi la ce se întâmplă în jur, pentru că-ți poți complica situația actuală în segmentul relațional.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai parte de agitație mentală crescută, pentru că ai multe de făcut. S-ar putea să intervină niște situații, în care să fii forțată să acționezi într-un mod mai agresiv, pentru a putea obține ceea ce ai nevoie. Evită discuții importante legate de activitatea profesională!

 

Balanță

 

Se anunță o zi dificilă în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte. S-ar putea să apară dialoguri în contradictoriu pe teme financiare. Pe de altă parte, ești determinată să obții o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională.

 

Scorpion

 

Astăzi, este posibil să te preocupe o situație în familie. Totodată, ai nevoie de mai multă odihnă, de liniștea căminului, să-ți reîncarci bateriile. În partea a doua a zilei, primești un telefon și ți se propune un job sau o colaborare. 

 

Săgetător


Astăzi, dacă ai de făcut niște deplasări în prima parte a zilei, află că pot să apară tot felul de surprize. Și planul comunicării este afectat și este recomandat să nu intri în dispute sau să iei decizii pe un fond astral dificil. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când se activează sectorul asociat familiei, care va fi marcat de armonie și înțelegere, împăcari cu rude cu care ai avut ceva de împărțit.

 

Capricorn


În prima parte din zi pot să apară unele evenimente neprevăzute în planul financiar. În schimb, în partea a doua a zilei, se activează sectorul comunicării și deplasărilor și este posibil să dai curs unei invitații, la o discuție cu cineva care-ți propune o colaborare, o afacere, un job.

 

Vărsător


În prima jumătate de zi Luna îți traversează casa identității și-ți dorești ca ziua să se deruleze în compania partenerului, să ieșiți la o plimbare, să vă destindeți, să participați la un eveniment în oraș. În partea a doua a zilei, se activează sectorul financiar și ești interesată să faci un plan pentru a strânge o sumă de bani.

 

Pești

 

Dacă la serviciu ești implicată în niște activități care te solicită mult, și astăzi vei simți suprasolicitarea și vei încerca să te reechilibrezi emoțional și fizic. După prânz, Luna ajunge în zodia ta și alături de celelalte planete, care-ți tranzitează semnul zodiacal, te ajută să depăsești o situație în planul personal sau profesional.

related posts

Modifică setările cookies