Horoscop zilnic 25 aprilie 2023. Balanțele sunt tentate să accepte o propunere interesantă, pentru că simt nevoie de o schimbare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 25 aprilie 2023. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Soarele în tranzit prin casa valorilor personale, formează un aspect armonios cu Saturn, planeta restricțiilor, din zodia Pești, respectiv din casa subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Ai niște conștientizări, realizezi că ai nevoie de validare, să ți se recunoască meritele și acțiunile atunci când investești energie în viața de familie.

 

Taur

 

Soarele, energia, în tranzit prin casa personalității, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn din casa proiectelor și planurilor de viitor, semn că te angajezi în proiecte profesionale de durată. Ești mulțumită de dialogurile pe care le ai și mai ales de rezultate.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi în care Soarele, în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului, formează un aspect armonios cu Saturn din casa carierei, străinătății, reputației și imaginii, vine să  te ajute să iei niște decizii importante pentru tine în planul personal, dar și profesional. Îți dorești să reiei un proiect, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd și susține realuarea unor acțiuni mai vechi.

 

Rac

 

Soarele, guvernatorul casei banilor, în tranzit prin casa prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, din casa principiilor, studiilor, perfecționării profesionale și te ajută în luarea unor decizii care vizează un proiect personal sau un vis profesional, pe care aveai impresia că nu este realizabil.

 

Leu

 

Soarele, guvernatorul tău, în tranzit prin casa carierei, imaginii și reputației, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, seniorul karmei, din casa transformărilor profunde și avantajelor financiare. S-ar putea să ți se facă o propunere de către șefi, să te implici într-un nou proiect sau te caută un fost angajator, care-ți propune o colaborare. Pentru că registrul astral este favorabil îmbunățățirii situației financiare, vei coopera cu tot ce vine spre tine.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa proiectelor și planurilor de viitor, prietenilor și vieții sociale și intenționezi să ieși mai mult în perioada următoare, să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să te implici în proiecte noi. Soarele în tranzit prin casa călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor, principiilor de viață, formează un aspect armonios cu Saturn din casa relațiilor, semn că vei coopera cu partenerul în chestiuni ce țin de principii, credințe, schimburi de experiență profesională.

 

Balanță

 

Soarele în tranzit prin casa intereselor financiare și transformărilor profunde formează astăzi un aspect armonios cu Saturn din casa muncii. Posibil să obții fonduri financiare pentru un proiect pe termen lung, iar dacă ți se propune o colaborare sau un job nou, ești tentată să accepți, pentru că simți nevoia să faci o schimbare.

 

Scorpion

 

Soarele, energia, în tranzit prin casa relațiilor, formează astăzi un aspect armonios cu Saturn, din casa iubirii și aventurilor romantice. S-ar putea să ai niște discuții importante cu partenerul de cuplu și să decideți împreună să vă implicați mai mult în viața sentimentală, să fiți de acord cu un angajament pe termen lung.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil încheierii unor colaborări sau contracte pe termen lung, de pe urma cărora să beneficiezi de sume importante de bani. De asemenea tranzitul Lunii prin zodia Rac îți aduce preocupări pentru interesele financiare, banii, bunurile și moștenirile în posesia cărora poți intra dacă ajungi la o înțelegere cu rudele.

 

Capricorn

 

Soarele în tranzit prin casa iubirii și aventurilor sentimentale formează astăzi un aspect armonios cu Saturn din casa comunicării, semn că vei reuși să inițiezi niște dialoguri, în care-ți vei spune dorințele și nevoile emoționale și afective. Simți că treci la un nivel profund al relației datorită deschiderii și comunicării.

 

Vărsător

 

Soarele în tranzit prin casa vieții de familie formează astăzi un aspect armonios cu Saturn din casa banilor, semn că vei rezolva chestiuni importante pentru casă, obținerea unor acte. Și relația cu părinții este bună și s-ar putea să primești niște bani din partea acestora.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei dinamizează sectorul iubirii și aventurilor romantice. Dacă ești singură, ești deschisă flirtului. Pe de altă parte, Soarele în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios cu Saturn din casa personalității, semn că discuțiile pe care le vei avea astăzi te vor face să te angajezi în proiecte profesionale sau relații de durată.

 

related posts

Modifică setările cookies