Horoscop zilnic 25 august 2020. Taurii intră într-o ceartă pasională cu partenerul, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 25 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă în prima parte a zilei ai de rezolvat niște chestiuni financiare restante de cu o zi în urmă, astăzi, după prânz, ai putea lua o decizie pripită, care are legătură cu o călătorie, delegație, relația cu o instituție publică, de unde ai de obținut un document.

Taur

În această dimineață nu te afli pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Posibil disputele cu acesta să te afecteze întreaga zi și să nu te poți concentra pe ce ai de făcut. Gândul îți zboară la cum ai putea să gestionezi astfel de crize, pentru a evita situații de genul acesta.

Gemeni

Chiar dacă la serviciu lucrurile nu stau așa cum ți-ai dori, pentru că principiile tale nu intră în acord cu ale șefilor sau ale unora dintre colegii cu care lucrezi, decizi să nu mai pui la suflet și să-ți vezi de treabă în condițiile date. 

Rac

Dacă te pregătești să pleci în vacanță, vei avea o zi plină astăzi, pentru că trebuie să pui la punct ultimele detalii, iar dacă pleci în străinătate, să te asiguri că ai toate documentele necesare. 

Leu

Dacă lucrezi de acasă, prima parte a zilei o rezervi treburilor gospodărești, dacă nu, te învoiești câteva ore să poți rezolva niște chestiuni administrative ale locuinței apărute neașteptat. Pe seară, ieși cu prietenele și stați la povești.

Fecioară

Astăzi este o zi favorabilă comunicării, acumulării de cunoștințe, prezentării ideilor în ședințe/ întâlniri și să-ți setezi obiective pentru următoarea perioadă. În partea a doua a zilei, ești preocupată de chestiunile gospodărești.

Balanță

Încerci astăzi să recuperezi o sumă de bani de la un prieten, însă nu vei primi o veste tocmai bună, deoarece nu are cum să-ți returneze datoria. Prin urmare, săptămâna aceasta trebuie să te descurci cu ce ai, să te încadrezi în buget și să lași plăcerile pentru săptămâna ce urmează.

Scorpion

În prima parte a zilei ești preocupată de a prinde o oportunitate profesională, mai ales că Luna îți tranzitează semnul nașterii și te poți pune în valoare foarte bine. Acasă, deși ți se reproșează că petreci mai mult timp la serviciu, de cele mai multe ori peste program, totuși faci eforturi mari pentru a petrece timpul și cu familia.

Săgetător

Ești vedeta zilei de astăzi pentru că ești plină de energie, determinată și cu multe initiative. Pui bazele unui proiect personal, care să îți aducă mai mulți bani în conturi. Închei un contract profitabil.

Capricorn

Nu stai prea bine la capitolul finanțe astăzi. Încerci să faci rost de bani pentru a achita o datorie sau scadența unui credit. În partea a doua a zilei, riști să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă.

Vărsător

Dacă în prima parte a zilei ai emoții profunde și dorințe intense în cuplu, în partea a doua a zilei apare o situație complicată la serviciu și vei fi nevoită să te mobilizezi pentru a rezolva problemele apărute.

Pești

În cuplu ești pasională, iar partenerul se bucură de clipele petrecute împreună. În partea a doua a zilei, decizi să stabilești limite între viața de familie și cea profesională, pentru că ești sigură că acest lucru îți va aduce mai multă împlinire.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies