Horoscop zilnic 25 august 2021. Scorpionii suferă disfuncții, Balanțele se întorc la o iubire din trecut


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție niște situații sau evenimente care s-au întâmplat în trecut. Posibil să te concentrezi cu greu la treburile și sarcinile de serviciu, pentru că te lași influențată de emoții și gânduri confuze. Meditația te-ar putea ajuta și deconectarea de la stresul cotidian.

 

Taur

 

Configurația astrală a zilei de astăzi nu anunță o zi prea bună din punct de vedere emotional. Nu ai niciun motiv să fii tristă, însă revin în mintea ta momente și evenimente din trecut care te răscolesc. Cooperează în partea a doua a zilei și ieși cu prietenii sau cu membrii familiei să mâncați în oraș, pentru că ți-ar prinde bine să te destinzi și să îi ai alături pe cei dragi!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi bună pentru socializare și întâlniri cu prietenii, pentru că Luna activează sectorul social. Ți-ar prinde bine un spectacol în aer liber, o ieșire la un restaurant sau o plimbare în munte/mare.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile cu șefii, cărora le prezinți un proiect sau o situație. Dacă se ajunge la tensiuni cu colegii sau cu unii dintre șefi, cea mai bună soluție este să eviți conflictele. Chiar dacă în ultima perioadă ai fost nerăbdătoare să faci niște schimbări de natură profesională și ești pe cale de a rupe un contract, totuși lasă loc de bună ziua și gestionează cu diplomație criza apărută!

 

Leu

 

Ești deschisă noilor experiențe și în special spre tot ce înseamnă altă cultură, persoane din străinătate și ce este diferit față de ce cunoști. Astăzi este un moment prielnic pentru a căpăta o nouă perspectivă asupra vieții. Posibil să organizezi o călătorie care nu era în planurile tale.

 

Fecioară

 

Ziua de astăzi îți aduce cadouri, bani și surprize de la persoane de la care nu te-ai așteptat. Sunt șanse să câștigi și niste sume de bani, să faci niște comisioane sau să începi o colaborare extraprofesională pe termen scurt. În planul relațiilor, ești deschisă unei aventuri.

 

Balanță

 

După o perioadă destul de agitată în planul relațiilor, acum te bucuri de liniște și armonie în cuplu. Posibil să aibă loc unele dialoguri privind planurile de viitor. Totodată, este posibil să apară în viața ta o persoană din trecut, cu care nu s-a încheiat în trecut povestea. Este posibil să-ți dorești să încerci din nou.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi destul de agitată, aglomerată la locul de muncă sau în planul sănătății. Nu sunt excluse disfuncții organice, dureri de cap din cauza suprasolicitării și a lipsei repaosului. În ce privesc relațiile cu prietenii, acestea devin conflictuale din diverse motive. Mai mult de atât, ești dezamăgită de acțiunile unui prieten.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activități de relaxare, sportive, sfera sentimentală, aventuri. La serviciu, ți se apreciază munca și eforturile depuse și discuți termenii unui contract sau a unor parteneriate. Ești eficientă și ai un randament intelectual ridicat.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de familie, pentru treburile gospodărești, pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Posibil să te afli într-o călătorie sau un minisejur cu familia sau să programezi/organizezi o ieșire cu membrii familiei sau o vizită la rude.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele vești sau informații despre situația financiară, salarizare sau plata unor taxe și impozite. Se întrevăd și niște deplasări pe distanțe scurte, chiar și în afara orașului.

 

Pești

 

Încasezi bani astăzi, faci plăți și cumpărături. Posibil să vrei să faci niște negocieri salariale și să nu primești suma pe care o ceri sau să obții o amânare. Totodată, te preocupă începerea unei activități independente, o afacere proprie.

 

related posts

Modifică setările cookies