Horoscop zilnic 25 august 2023. Fecioarele iau o hotărâre importantă în plan amoros, Racii au noroc în sectorul financiar


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 25 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să iei o decizie importantă în planul relației de cuplu, dar și privind activitatea în planul profesional. Aspectul armonios, care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Pluton, planeta transformărilor profunde, susține proiectele pe termen lung și-ți consolidează statutul la serviciu.

 

Taur

 

Credințele și principiile tale se pot schimba astăzi. Decizi să investești în pregătirea ta profesională sau să-ți valorifici un talent, să-ți redirecționezi energia și niște nemulțumiri într-o activitate care-ți face plăcere și care ar putea să-ți aducă satisfacție personală.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă rezolvarea unor chestiuni, care țin de partea relațională. S-ar putea să primești niște sfaturi utile sau un prieten să-ți dea niște idei de proiecte, de pe urma cărora să obții beneficii financiare însemnate. În planul sentimental, cauți să te detașezi de o situație, care te frământă.

 

Rac

 

Pluton, planeta transformărilor profunde, în traseul său prin casa relațiilor, formează astăzi un aspect armonios cu Marte, din casa comunicării și negocierilor. Așadar, este un moment bun să profiți să porți un dialog, să negociezi, să perfectezi termenii unui contract. Și-n planul relațional, îți poți face planuri pe termen lung cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Planul financiar este bine aspectat pe termen lung, așa că orice decizii iei, vor fi de bun augur. În planul sentimental, s-ar putea să reiei legătură cu cineva din străinătate. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vei avea o surpriză din partea partenerului de cuplu.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te ajută să iei niște decizii în planul personal, ca urmare a unor situații sau evenimente, care au avut loc în această vară în planul sentimental. Legat de casă, s-ar putea să rezolvi anumite chestiuni administrative, birocratice.

 

Balanță

 

Sectorul comunicării este bine aspectat, astăzi, așa că profită să obții ce ai nevoie într-un context profesional. Și relația cu partenerul de cuplu s-ar putea îmbunătăți și să ajungeți la viziuni și perspective comune.

 

Scorpion

 

Cei doi guvernatori ai tăi, Marte, planeta acțiunii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, se află astăzi într-un aspect armonios, așa că ai un randament bun și deciziile sunt susținute din planul astral pe termen lung. Și-n planul relațional, traversezi o perioadă bună, în care te bucuri de fiecare moment petrecut în compania partenerului de cuplu.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai o dorință mare de aventură, pentru că simți că numai așa îți faci viața mai bogată. Dacă mai punem la socoteală entuziasmul și optimismul, este rețeta perfectă să-ți trăiești viața la cote înalte. De asemeanea, s-ar putea să te adaptezi foarte ușor la o situație, care apare neașteptat la locul de muncă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Fecioară, îți aduce multă putere să acționezi în beneficiul tău într-un context profesional.

 

Vărsător

 

Astăzi, te ocupi de casă și de treburile gospodărești rămase restante. În planul financiar, aspectul armonios, care se formează între Pluton, planeta transformărilor profunde, și Marte, planeta acțiunii, din zodia Fecioară, ar putea să te ajute într-un context financiar.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează casa carierei și a relației cu șefii. S-ar putea să ai niște discuții cu superiorii, să rezolvi niște situații încurcate, care au apărut neașteptat. În planul relațional, ai grijă la comunicarea cu partenerul de cuplu, pentru că este posibil să fii mai critică!

related posts

Modifică setările cookies