Horoscop zilnic 25 decembrie 2015. Berbecii petrec Craciunul cu familia, iar Leii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 decembrie 2015. 


BERBEC

Petreci ziua de Craciun alaturi de familie, intr-o atmosfera relxanta, dupa o perioada agitata, in care te-ai confruntat cu numeroase probleme la locul de munca. 

TAUR

Desi iti doreai sa te relaxezi, ai parte de o zi agitata, in care planurile iti sunt date peste cap dupa ce niste prieteni te viziteaza fara sa te fi anuntat dinainte. 

GEMENI

Anul acesta ai hotarat sa petreci in mod diferit ziua de Craciu, asa ca vei avea parte de un week-end relaxant, alaturi de persoana iubita, intr-o locatie inedita. 

RAC

Prima parte a zilei o petreci punand la punct ultimele detalii pentru cina de Craciun. Ai invitat rudele la tine si iti doresti ca totul sa iasa perfect. 

LEU

Astazi ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite. Desi stabiliserati sa petreceti Craciunul acasa, acesta te invita in oras, unde ai parte de o seara ca-n povesti. 

FECIOARA

Planurile de Craciun iti sunt date peste cap dupa ce primesti o veste trista din partea unor rude. Trebuie sa renunti la ceea ce vroiai sa faci si sa te ocupi de problemele aparute. 

BALANTA

Erai hotarata sa petreci Craciunul acasa, in pat, cu o cana de ciocolata calda in mana. Totul se schimba dupa ce primesti un telefon de la job, in urma caruia aflii ca trebuie sa mergi la birou. 

SCORPION

Craciunul vine cu o veste importanta din partea persoanei iubite. Pregateste-te de o zi ca in basme, pe care nu o vei uita prea curand. 

SAGETATOR

Desi rudele te-au anuntat ca nu pot sa vina in vizita, se pare ca totul a fost doar o parte a unui plan bine pus la punct prin care vroiau sa te surprinda. Si le reuseste! 

CAPRICORN

Astazi ai chef sa faci o fapta buna, sa schimbi ceva la stilul tau de viata. Mergi la un centru de plasament sau la niste persoane nevoiase, le oferi cadouri si petreci o zi de Craciun speciala. 

VARSATOR

Esti invitata la un party, motiv pentru care aproape intreaga zi o petreci pregatindu-te pentru eveniment, ceea ce nu te deranjeaza, tinand cont ca nu aveai niciun plan special.  

PESTI

Iti amintesti ca ai ratat ceva de pe lista de cumparaturi si mergi pe ultima suta de metri sa completezi meniul. Seara se desfasoara in pace si echilibru, asa cum se cuvine la o sarbatoare atat de speciala.

related posts

Modifică setările cookies