Horoscop zilnic 25 decembrie 2016. Balantele pregatesc ultimele cadouri, iar Taurii au parte de o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 decembrie 2016.


BERBEC

Esti visatoare si astepti cu nerabdare seara de Craciun. Ai parte de o zi linistita si in tihna, lipsita de probleme sau griji inutile. Familia iti este alaturi si va bucurati impreuna de aceasta zi de sarbatoare.

TAUR

Dupa cateva zile in care ai muncit neincetat si ai facut tot felul de pregatiri, a venit momentul sa te bucuri de o zi linistita, impreuna cu apropiatii. Ai ocazia sa petreci acest Craciun alaturi de cei care conteaza pentru tine.

GEMENI

Respecti traditia din fiecare an, iar astazi iei masa alaturi de cei dragi si petreci o zi linistita, in care iti recapeti o parca starea de bine. E o zi speciala pentru tine.

RAC

Ai parte de o zi relaxata, in care faci doar lucruri care iti plac. Mai mult decat atat, reiei legatura cu o persoana din trecutul tau cu care nu ai mai vorbit demult, dar cu care iti face placere sa vorbesti din nou asa cum o faceai odata.

LEU

Esti in criza de timp, mai ales ca nu ai cumparat toate cadourile. Mergi la o sesiune rapida de shopping, iar dupa aceea incerci sa termini ce mai ai de pregatit pentru masa de Craciun.

FECIOARA

Astazi este doar despre tine. Te relaxezi alaturi de prietene in oras, apoi petreci seara alaturi alaturi de partenerul de viata.  E o zi perfecta din toate punctele de vedere.

BALANTA

Pregatesti ultimele cadouri si adori sa o faci pe Mos Craciun. Spre seara ti-ar placea sa iesi la o plimbare, sa vezi un film bun, sa bei o cana de vin fiert cu cei dragi si e posibil ca acest lucru sa se intample. Pune mana pe telefon si intreaba-i daca vor sa va vedeti. 

SCORPION

Intervine o mica problema la locul de munca, dar o poti rezolva rapid prin telefon. Apoi, iti poti vedea linistita de zi si poti merge la o plimbare prin oras sau la un restaurant in care te asteapta cei mai buni prieteni.

SAGETATOR

Primesti o veste din partea rudelor care iti da peste cap toate planurile pentru aceste zile. Trebuie sa amani cateva intalniri si sa faci niste drumuri suplimentare.

CAPRICORN

Ai parte de o zi relaxata, in care faci doar lucruri care iti plac. Mai mult decat atat, reiei legatura cu o persoana din trecutul tau cu care nu ai mai vorbit demult, dar cu care iti face placere sa vorbesti din nou asa cum o faceai odata.

VARSATOR

Primesti o veste buna din partea rudelor, iar asta iti da si mai multa energie pentru o zi in care lucrurile par sa se aseze de la sine si sa-ti iasa absolut tot. 

PESTI

Nu te-ai organizat din timp si azi faci pregatirile pe ultima suta de metri. Ajungi la final de zi epuizata, dar multumita ca ai reusit sa pregatesti totul pana la cel mai mic detaliu.

related posts

Modifică setările cookies