Horoscop zilnic 25 decembrie 2020. Gemenii au parte de cea mai mare surpriză de Crăciun, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în sectorul financiar. Așadar, este posibil să primești un cadou în bani. Ești destul de pretențioasă când este vorba de cadouri, nu te mulțumește orice, așa că familia s-a gândit să-ți cumperi tu ce îți dorești sau ai nevoie.

 

Taur

 

Posibil ziua de Crăciun să nu te prindă acasă, ci plecată la familie sau cu un grup restrâns de prieteni. Cum Luna traversează zodia ta, te vei simți bine, vei simți o mulțumire interioară, iar ceea ce-ți dorești cel mai mult este să îi vezi pe toți ai tăi sănătoși și fericiți. 

 

Gemeni

 

Astăzi, nu prea ești în apele tale. Poate și pentru că oboseala pregătirii ultimelor zile își spune cuvântul. Dacă îți începi ziua puțin mai greu, după prânz vei vedea că îți revii, iar partenerul va fi cel care îți va face cea mai mare surpriză. Se pare că se anunță o zi de neuitat.

 

Rac

 

Astăzi este o zi specială pe care o vei petrece în compania celor dragi. Posibil să te împarți între familia ta și familia partenerului, pentru că nu veți putea fi toți la masa de Crăciun. Așadar, tu și partenerul vă sacrificați și veți face niște deplasări scurte pentru a duce măcar cadourile. Ziua stă sub semnul surprizelor, așa că așteaptă-te și la evenimente neprevăzute!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește niște surprize. Vei fi în centrul atenției, iar dacă ești singură, ai parte de o surpriză în planul relațional. Niște urări cu ocazia sărbătorilor s-ar putea transforma într-un dialog mai lung și să apară niște oportunități de a începe o relație.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei ești entuziasmată de pregătirea mesei de Crăciun și vrei să fie totul perfect. Ai muncit câteva zile bune, iar acum te poți bucura, împreună cu familia de pregătiri și de timpul petrecut împreună. Spre seară, iei legătura cu persoane aflate în străinătate și le urezi toate cele bune. Pe tot parcursul zilei vei avea parte de surprize frumoase.

 

Balanță

 

Configurația zilei de astăzi anunță că vei fi foarte implicată în pregătirile întâlnirii cu familia. În partea a doua a zilei, primești de la cineva din familie un cadou de suflet, care te va impresiona. Apreciezi momentele cu familia, pentru că în ultima perioadă au fost destul de rare întâlnirile.

 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te dedici familiei, mai ales dacă primești musafiri. Astfel, casa este decorată de sărbătoare, mâncarea te îmbie, pui masa și îi aștepți pe cei dragi. Primești multe cadouri și ești fericită că îi ai pe cei mai apropiați lângă tine de Crăciun.

 

Săgetător

 

Astrele au o atenționare pentru tine: ai grijă la excesele culinare! Vei petrece ziua alături de familie, însă nu sunt excluse și evenimente neașteptate la capitolul sănătate. Prin urmare, trebuie să dai dovadă de cumpătare. În rest, te bucuri de prezența celor dragi.

 

Capricorn

 

Dacă prima parte a zilei o vei petrece împreună cu familia, în partea a doua, îi faci o surpriză partenerului, ceva la ce nu se așteaptă. Totodată, pregătești o după-amiază antrenantă, alături de cei dragi. Ai achiziționat niște jocuri, ascultați muzică și vă delectați simțurile cu prăjiturile pregătite.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi te situează în centrul atenției, pentru că Luna va face o conjuncție cu Uranus, guvernatorul tău.  Deși te aștepți la surprize și tu, la rândul tău, te-ai ocupat să faci la fiecare un cadou personalizat, cineva din familie te va surprinde mai mult decât te-ai fi așteptat.

 

Pești

 

Astăzi, petreci o zi plină de emoție alături de membrii familiei. Ai parte de toată iubirea și atenția pe care ți-o dorești, din partea celor dragi. Partenerul de cuplu va fi ajutorul de nădejde să-i facă pe toți să se simtă bine.

 

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies