Horoscop zilnic 25 decembrie 2021. Leii primesc sume de bani sub formă de cadou, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 25 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, dacă ai musafiri, pare că vei munci toată ziua. Primești multe cadouri și ești fericită că te afli într-o companie frumoasă. S-ar putea să primești și o invitație de a face o vizită peste hotare, într-un minisejur sau un weekend prelungit. Nu-ți rămâne decât să-ți bilete de avion și să stabilești perioada.

 

Taur

 

S-ar putea să te afli într-o stațiune montană cu un grup de prieteni, undeva în afara țării sau poate cu familia. Vă distrați, rememorați evenimente dragi din viața voastră și ce este mai important, pentru câteva ore, uiți de sarcinile de serviciu, de termenele limită și de proiectele, care te-au ținut în priză tot anul.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru a petrece cu familia, mai ales că ai gătit multe bunătăți. Fiecărui membru al familiei i-ai pregătit ceva ce îi place cel mai mult. Surprizele nu vor conteni să apară până la finalul zilei, așa că fii pregătită!

 

Rac


Cu o casă a comunicării și deplasărilor activă, nu se poate spune decât că vei sta non stop la telefon și pe drumuri să-ți mulțumești toate rudele, care te-au invitat la masă. Ca să îi împaci pe toți, vei sta la fiecare câteva ore, iar seara ți-o rezervi prietenilor, pe care abia aștepți să-i revezi.

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul financiar, așa că vei avea preocupări pentru bani. Primești niște sume de bani sub formă de cadou, mai ales că ești destul de pretențioansă atunci când vine  vorba să-ți cumperi ceva. Spre seară, te întâlnești cu niște prieteni și vorbiți de planurile voastre personale și profesionale.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează semnul zodiacal și ești entuziasmată de pregătirea mesei de Crăciun și de faptul că vei avea persoane dragi alături de tine. S-ar putea să primești multe vești de la prieteni aflați în străinătate sau foști colegi cu care ai păstrat legătura. Stați la povești și ai parte de surprize frumoase.

 

Balanță

 

Astăzi, nu prea ești în apele tale din cauza unor evenimente sau situații care au avut loc la serviciu și care ți-au stricat buna dispoziție. Noroc că ai susținerea familiei și mai ales a partenerului, care ți-este suport emoțional mereu. Tot el îți va face o surpriză de neuitat.

 

Scorpion

 

S-ar putea, ziua de astăzi să te prindă plecată cu un grup de prieteni și partenerul de cuplu. Ți-ai dorit să nu mai stai acasă, ci să pleci să te relaxezi, pentru că oricum muncești tot anul și meriți și tu câteva zile de odihnă. Cu familia vei lua legătura printr-un apel video să poți primi zâmbete și îmbrățisări virtuale.

 

Săgetător

 

În mod normal, astăzi, ar trebui să te preocupe relațiile și timpul petrecut cu familia, însă s-ar putea să te frământe un context legat de serviciu, de niște sarcini pe care vrei să le continui de săptămâna viitoare. S-ar putea să ai și niște surprize, care pot veni din dialogurile cu cei apropiați.

 

Capricorn

 

Cum astăzi este o zi specială, o vei petrece în compania celor dragi. Posibil să fii nevoită să te împarți între mai multe familii, să mergi în vizită la rude, la rudele partenerului de cuplu și în felul acesta să fiți împreună cu toată lumea la masa de Crăciun.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi anunță o zi cu multe surprize, cadouri, petrecere împreună cu familia. Cei mai mulți membrii familiei îți vor face cadouri în bani, să-ți cumperi ceva ce-ți dorești. Este o zi cu multă bucurie și vrei să o împărtășești cu cei dragi.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi anunță o zi bună pentru petrecere. După o perioadă mai dificilă în relațiile cu prietenii, acum reușești să te împaci cu o parte dintre aceștia și îi inviți la tine zilele viitoare. Primești foarte multe mesaje de la rude, prieteni și colegi de serviciu și răspunzi cu mult entuziasm tuturor.

 

related posts

Modifică setările cookies