Horoscop zilnic 25 decembrie 2022. Taurii ar putea începe o nouă relație de dragoste, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 25 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna traversează zodia Vărsător, respectiv casa prietenilor, așa că este posibil să te afli înconjurată de prieteni, undeva în afara orașului. Ai nevoie de mai multă odihnă, relaxare și detașare față de factorii de stres și ai ales această variantă în detrimentul întâlnirii cu rudele.

 

Taur

 

Posibil astăzi să fii în centrul atenției. Partenerul îți pregătește o surpriză la care nu te așteptai. Dacă ești singură,  niște urări, cu ocazia sărbătorilor, s-ar putea transforma într-un dialog mai lung și să apară oportunități de începere a unei relații.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă emoții profunde, pentru că te trezești cu mesaje de la o persoană din trecut, care insistă să-ți facă o vizită zilele următoare. Nu sunt excluse nici surprize neașteptate, care vin din partea familiei.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul financiar, al banilor, avantajelor materiale și a banilor care provin din alte surse decât salariile. Așadar, este posibil să primești o sumă de la bani de la familie, cu care să-ți achiți un sejur, să pleci cu prietenii în vacanța de iarnă.

 

Leu

 

Se pare că astăzi vei avea o zi cu multe surprize și cele mai multe vor veni de la partener. Așa că pregătește-te de o zi de neuitat! În partea  a doua a zilei este posibil să ieși în oraș cu un grup mai mare sau vă întâlniți acasă la unul dintre prieteni.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi aglomerată, implicată  în pregătirile pentru masa de Crăciun. Deși nu prea ai timp să stai cu toți membrii familiei pentru că ești mereu pe fugă să aibă toată lumea  ce  le  trebuie, apreciezi momentele cu aceștia, pentru că în ultimii ani au fost rare întâlnirile.

 

Balanță

 

Configurația zilei de astăzi, în care Luna traversează casa aventurilor romantice, distracției și petrecerii, îți poate aduce surprize neașteptate în planul sentimental. Ai o dispoziție bună și optimismul tău îi molipsește și pe ceilalți. Dacă petreci sărbătorile altături de familie, te bucuri și ești recunoscătoare pentru momentele fericite împreună cu ei.

 

Scorpion

Luna îți traversează astăzi întocmai casa familiei, așa că nu ai cum să petreci Crăciunul decât înconjurată de familie, cu pregătiri și surprize neașteptate. Atenție la faptul că pot să intervină niște tensiuni între tine și partener din cauza unor rude! Ai grijă cum gestionezi, astfel încât să nu vă stricați ziua.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să nu știi până în ultimul moment, dacă pleci în afara orașului la niște rude sau rămâi acasă și faci mai multe deplasări. Ziua stă sub semnul surprizelor, așa că fii pregătită să te adaptezi din mers. Oricare ar fi situația, vei avea parte de o zi cu multe surprize. Atenție și la excesele culinare!

 

Capricorn

 

Posibil prima jumătate de zi să o petreci cu familia, primești musafiri și cadouri surpriză. De asemenea, s-ar putea să te caute persoane cu care nu ai mai vorbit de mult și te bucuri de fiecare urare pe care o primești.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te situează în centrul atenției, pentru că Luna îți traversează casa personalității și simți nevoia să te remarci. Primești cadouri surpriză și tu, la rândul tău, te-ai ocupat de fiecare membru al familiei în parte, să-i oferi un cadou personalizat. S-ar putea o persoană dragă să te surprindă mai mult decât te aștepți.

 

Pești

 

Astăzi, nu prea ești în apele tale din cauza unor evenimente sau vești care ți-au dat peste cap planurile profesionale. Reușești să te repliezi, mai ales că ai lângă tine familia și susținerea partenerului de cuplu. Se anunță o zi plină de emoție alături de familie și ai parte de iubire și atenție din partea celor dragi.

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies