Horoscop zilnic 25 februarie 2020. Taurii află secrete dezamăgitoare despre partener, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 25 februarie 2020.


Berbec

Echilibrul tău emotional ar putea fi astăzi destul de sensibil și să devină din ce în ce mai fragil dacă te suprasoliciți la serviciu. Așadar, caută să rezolvi toate sarcinile cu calm și fără să intri în panică, pentru că până la finalul zilei, vei reuși să faci tot ce ți-ai propus.

Taur

Afli astăzi niște secrete, care au legătură cu partenerul tău și ești dezamăgită și totodată confuză. Ar fi bine totuși să nu dai crezare tuturor bârfelor și să verifici informația, înainte să iei decizii, pentru că este posibil să nu fie adevărat.

Gemeni

Posibil astăzi să primești o propunere de job de la un angajator de la care nici nu te așteptai. Deși ești tentată să accepți datorită salariului atractiv, decizi să te gândești, să analizezi și să iei o hotărâre de abia după ce ești convinsă că această schimbare ți-e benefică.

Rac

Ai posibilitatea astăzi să te înscrii la un curs de specializare într-un domeniu în care ai o pasiune. Pe de altă parte, poți să-ți revizuiești planurile legate de obținerea unei burse în străinătate, o călătorie sau să-ți concentrezi atenția pe schimbarea sistemului de valori personale, mai ales că treci printr-o amplă transformare profundă a atitudinii tale față de viață.

Leu

Poți intra foarte ușor astăzi într-o situație conflictuală, din cauza faptului că nu reușești să recuperezi o sumă de bani, pe care ai achitat-o pentru o vacanță. La locul de muncă ești din ce în ce mai ocupată și încărcată de sarcini.

Fecioară

Posibil în prima parte a zilei să discuți termenii unui contract la serviciu și să nu reușești să te înțelegi cu asociații sau colaboratorii. În ceea ce privește relația cu cuplu, în partea a doua a zilei, anulezi o ieșire în oraș și împreună cu partenerul stabiliți că este mai comod să petreceți timpul acasă, departe de agitația socială, izolați de tot ce ar putea să vă strice buna dispoziție.

Balanță

Din nou se anunță o zi stresantă la locul de muncă, cu multe încurcături apărute și pe care tot tu va trebui să le rezolvi și să cauți cele mai bune soluții. Ai impresia că sarcinile nu se mai termină, ești nevoită să predai zilnic rapoarte interminabile, pe care a doua zi le iei de la capăt. Aștepți cu nerăbdare schimbarea.

Scorpion

Petreci astăzi cea mai mare parte a zilei cu gândul la partener și la întâlnirea cu acesta. Dacă ești la începutul relației, nu te lăsa influențată de aspectele astrale și trece și prin filtrul gândirii toate trăirile pe care le ai! Nu de alta, dar există tendința să vezi lucrurile deformat și să-ți faci șcenarii, care pe termen lung să nu se aplice, iar apoi să intervină dezamăgirea!

Săgetător

Preocuparea ta principală de astăzi este cum să rezolvi o chestiune administrativă a locuinței. Ai nevoie de o sumă de bani, pe care să o folosești la o renovare sau dacă vrei să faci un schimb de locuință, ai nevoie de o diferență de bani să cumperi un imobil mai mare. 

Capricorn

Ești din ce în ce mai preocupată de a acumula cunoștințe, de a te perfecționa într-un domeniu sau de a-ți demonstra abilitățile și experiența acumulată până acum. Comunicarea și studiul personal sunt favorizate astăzi și iei inițiativa de a forma un grup de studiu împreună cu colegii.

Vărsător

Ai nevoie astăzi de o sumă de bani pentru a-i face o surpriză partenerului, pentru a achita activitățile extrașcolare ale copilului sau te gândești cum să-ți valorifici un talent sau hobby pentru a-ți suplimenta veniturile. 

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să organizezi petrecerea zilei de naștere în weekend. Așadar, mergi la shopping, faci invitații și pregătești totul în cel mai mic amănunt, pentru că vrei ca totul să iasă perfect și să petreci o zi minunată alături de membrii familiei și prieteni.

related posts