Horoscop zilnic 25 februarie 2021. Fecioarele au șansa să înceapă o nouă poveste de iubire, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 25 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Venus, guvernatorul casei relațiilor și a banilor, în zodia Pești, pe sectorul asociat subconștientului, introspecției, trecutului, vindecării și meditației. Așadar, este posibil să te izolezi să încerci să identifici niște probleme apărute în cuplu sau în situația financiară, iar micul benefic te va ajuta să treci mai ușor peste această perioadă.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi aduce intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Pești, în sectorul care indică relațiile de prietenie, grupurile sociale pe care le frecventezi și planurile pe termen lung. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu cei cu care interacționezi, îți vei lărgi cercul de cunoștințe, iar în planul sentimental ai putea cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul asociat carierei. Așadar, poți avea parte de beneficii profesionale, poți avansa într-o funcție sau se poate să primești o ofertă de nerefuzat. În ce privește sfera sentimentală, dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva prin intermediul activităților profesionale.

 

Rac

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul asociat călătoriilor, principiilor și convingerile de viață, studiilor, relației cu instituțiile publice, cu persoane aflate în străinătate. Posibil micul benefic să te ajute să-ți schimbi viziunea despre viață, să ai și o altă perspectivă, să vrei să acumulezi informație care îți este necesară în sfera profesională. Totodată, dacă ești singură, poți întâlni persoane de care să fii interesată în mediul academic, la cursuri de dezvoltare personală, într-o călătorie sau prin intermediul serviciului.

 

Leu

 

Contextul astral al zilei de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, într-o casă a transformărilor profunde, a intimității, dar și a sumelor de bani pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți. Așadar, îți poți îmbunătăți situația financiară, prin semnarea unui contract avantajos, poți primi o moștenire sau ți se aprobă un credit. În sfera sentimentală, vrei să renaști pasiunea în cuplu și să trăiești intens.

 

Fecioară

 

Contextul astral al zilei de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul care reprezintă asocierile, relațiile, mariajul și parteneriatele profesionale. Cum Venus este guvernatoarea sectorulul financiar, dar și al studiilor, călătoriilor, filosofiei de viață, relației cu străinătatea, urmează o perioadă bună, în care ai șansa să obții o colaborare cu beneficii financiare însemnate. Totodată, micul benefic aduce șansa de a cunoaște pe cineva care să-ți devină partener.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Pești, în sectorul muncii și al sănătății. Așadar, te poți bucura de o serie de beneficii la locul de muncă, înțelegere mai bună cu colegii de echipă și chiar cu cei cu care nu rezonai până acum, randamentul tău va crește, iar starea de sănătate este mai bună. Totodată, dacă ești singură, cresc șansele să cunoști pe cineva prin intemediul serviciului sau al activităților pe care le desfășori cu partenerii de afaceri, asociații, colaboratorii.

 

Scorpion

 

Te numeri printre zodiile norocoase în sfera sentimentală, pentru că începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei relațiilor și a mariajului, ajunge în zodia Pești, în sectorul amoros. Următoarea perioadă ți se dă ocazia să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de cuplu. Dacă au fost neînțelegeri, aceste se pot rezolva sau acum înțelegi mult mai bine ce s-a întâmplat între voi și ai ocazia să te vindeci, să mergi înainte. Dacă ești singură, poți începe o relație nouă.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul astral asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu membrii familiei. Așadar, se pot îmbunătăți relațiile cu cei apropiați din familie, în special cu părinții și poți găsi unele soluții la o problemă locativă, poți începe o renovare sau să ai succes într-un demers patrimonial.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei sentimentale și a creației, în zodia Pești, în sectorul comunicării, schimbului de opinii, dezbaterilor și acumulării de cunoștințe. Așadar, comunicarea se îmbunătățește, vei avea rezultate bune la examene, susținere de proiecte, interviuri și vei știi să te pui în valoare. Dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, în sectorul financiar și vei avea parte de beneficii. Totodată, ai șanse să-ți îmbunătățești situația financiară, iar veniturile tale să crească. Posibil niște bani să-ți parvină de la familie.

 

Pești

 

Începând de astăzi, ai parte de tranzitul micului benefic, Venus, în semnul nașterii tale, așa că te poți bucura, până pe 21 martie, de razele sale benefice. Se schimbă registrul astral și te vei simți bine și fizic și psihic, vei avea parte de oportunități în planul personal, dar și în cel profesional. În planul sentimental, dacă ești singură, ai mari șanse să începi o nouă poveste de iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, să reînvii pasiunea.

 
 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache: „Toata viață am fost invidioasă”
 

related posts

Modifică setările cookies