Horoscop zilnic 25 februarie 2022. Peștii ar putea primi vești neașteptate de la unul din membrii familiei, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 25 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă unele nemulțumiri, poate chiar confuzie și dezamăgire. Nu ești într-o stare de spirit bună și există riscul să nu cooperezi prea bine cu cei cu care lucrezi. În planul personal, dacă ai intenția să cucerești o persoană, amână pentru weekend când registrul astral este favorabil întâlnirilor romantice.

 

Taur

 

S-ar putea ca astăzi să apară tensiuni între tine și un prieten care-ți datorează o sumă de bani. Totodată, dacă ești implicată într-un proiect umanitar, ești dezamăgită pentru că nu găsești finanțare, iar planurile tale sunt împiedicate de lipsa fondurilor financiare. 

 

Gemeni

 

Posibil cineva de la serviciu să-ți strice buna dispoziție, așa că fii pregătită și nu pune la suflet! Până la finalul zilei vei reuși să restabilești raportul de forțe în relațiile de natură profesională, însă acest lucru se întâmplă după intervenția șefilor.

 

Rac


Dacă ai avut impresia zilele trecute că ajungi la un numitor comun în ce privesc principiile și viziunile în relațiile cu colegii de serviciu, s-ar putea, astăzi, să ai o mare dezamăgire, pentru că ies, din nou, la suprafață lucruri pe care nu le poți controla. Se pare că eforturile tale de a-ți convinge șefii sau colegii de o anumită chestiune au fost în zadar.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relația afectivă, care pare să nu se îndrepte spre direcția dorită de tine. Dialogul cu unul dintre colegi ar putea să te pună pe gânduri cu ce ai de făcut mai departe în relația de cuplu.

 

Fecioară


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și rezolvarea unor chestiuni administrative pe care le tot amâni de ceva vreme. S-ar putea să fie necesar să iei niște decizii și deschizi un dialog cu partenerul de cuplu în această direcție. Chiar dacă au existat tensiuni între voi, ai susținerea acestuia.

 

Balanță

 

Faci mari eforturi, astăzi, să rezolvi o serie de sarcini profesionale și nu de puține ori vei fi dezamăgită de atitudinea sau reacția unor colegi. Comunicarea este afectată, iar termenele limită trebuie duse la bun sfârșit, așa că nu ai încotro și trebuie să colaborezi și cu cei cu care ai tensiuni sau conflicte.

 

Scorpion

 

Impresionezi, astăzi, prin cunoștințele tale, prin idei originale și creativitate. La serviciu ești foarte apreciată pentru tot ce faci. În altă ordine de idei, tot ai gânduri să achiziționezi diverse bunuri pentru casă, pentru tine sau să faci un cadou unui membru al familiei, însă momentan cauți oferte.

 

Săgetător

 

Astăzi, ar trebui să ai mai multă grijă la comunicare, pentru că apar unele diferențe de viziune între tine și membrii mai în vârstă ai familiei și este posibil să se iște conflicte. Trebuie să realizezi că sunteți generații cu mentalități diferite și că nu poți să schimbi ceva. Găsește o cale de înțelegere sau un compromis din partea ta ar putea să liniștească apele!

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi este posibil să te ajute să comunici bine cu cei cu care lucrezi. Chiar dacă Luna îți traversează casa frământărilor interioare și a subconștientului și te simți răscolită, ajutorul pe care-l oferi persoanelor cu care interacționezi ar putea să te ajute să uiți de gândurile tale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu planuri pentru viitor și cu pregătirea unei surprize pentru partenerul de cuplu care nici nu știe ce-l așteaptă. Ai idei originale și vrei să le pui în practică, să faci ceva inedit, de care să vă aduceți aminte cu plăcere.

 

Pești

 

Astăzi, pe de-o parte, s-ar putea să înregistrezi de un succes în planul profesional și pe de alta, să primești niște vești neașteptate de la unul dintre membrii familiei. Prioritizează-ți sarcinile pentru a putea termina mai devreme, să te ocupi de situația apărută în familie!

 

related posts

Modifică setările cookies