Horoscop zilnic 25 ianuarie 2020. Scorpionilor li se propune să se mute cu partenerul, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie 2020.


Berbec

Ziua de astăzi ți-o dedici prietenilor, cu care te întâlnești și povestești vrute și nevrute, amintiri din vacanța de iarnă, cum v-ați petrecut sărbătorile și ce planuri aveți fiecare pentru noul an. Posibil să descoperi că cineva din anturajul tău a început niște cursuri de dezvoltare personală și să fii interesată și tu să le urmezi.

 

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ai preocupări pentru carieră, dar și pentru statutul tău personal. Dacă între timp a intervenit o ruptură între tine și partener, începi să te informezi cu privire la demersurile de separare, pentru că vrei să devii o persoană liberă, care să nu mai fie legată de nimic. Vrei să fii independentă și privești cu încredere spre viitor.
 

Gemeni

Posibil astăzi să vrei să începi niște cursuri, după un dialog cu o persoană pe care ai cunoscut-o în sfera socială și care ți-a deschis interesul spre un anume domeniu. Ești încântată să înveți ceva nou, mai ales că vrei să-ți distragi atenția de la unele probleme pe care le ai în sfera financiară și la care încă nu găsești rezolvare.
 

Rac

Contextul astral de astăzi îți îndreaptă atenția către sfera financiară. Subiectul principal al dialogurilor, pe care le vei avea cu partenerul de viață, va fi banii în comun și destinația acestora. Posibil să vrei să achiziționezi o mașină sau un imobil și pentru acest lucru începi să cauți oferte și să te interesezi de prețuri pentru a-ți face un buget.
 

Leu

Contextul astral de astăzi indică preocupări pentru relația de cuplu, pentru rezolvarea unei probleme, care îl stresează pe partener, legată de schimbarea jobului. Decizia este grea, pentru că oferta primită include schimbarea domeniului în care activează, iar tu nu poți decât să îi susții alegerea, fără să-l influențezi.
 

Fecioară

Ziua de astăzi anunță întâlniri plăcute cu prietenii de la locul de muncă sau cu foști colegi cu care nu te-ai mai văzut de mult și pentru care îți faci, într-un final, timp. Ziua vine la pachet și cu surprize la care nu te aștepti, pentru că vei fi vedeta grupului din care faci parte. Oricare ar fi varianta, sigur te vei distra și te vei simți bine în compania unor oameni dragi ție.
 

Balanță

Te poți aștepta astăzi la surprize în sfera sentimentală și răsturnări de situație. Totodată, dacă ești părinte, surpriza poate veni și de la copii, care pot câștiga un premiu/distincție la un concurs sau la niște ateliere la care participă. În a doua parte a zilei, ai gânduri de vacanță și începi să cauți oferte.

 

Scorpion

Propunerea partenerului de a vă muta împreună, te ia prin surprindere, pentru că încă nu ești pregătită la o viață în doi. Promiți să te gândești, pentru că în adâncul sufletului tău îți dorești să petreceți mai mult timp împreună și acest lucru nu s-ar putea decât dacă ați locui împreună.

 

Săgetător

Posibil astăzi să fii nevoită să faci o deplasare în afara orașului la rudele partenerului. În a doua parte a zilei ai dispoziție de studiu, de citit, mai ales că ți-ai comandat niște cărți pe care de abia aștepți să le citești. Urmează o perioadă în care ești deschisă noului și simți să faci ceea ce-ți place. Dacă nu activezi în presă sau într-un domeniu care are legătură cu scrisul, te gândești tot mai des să schimbi direcția.

Capricorn

În prima parte a zilei cheltui o sumă de bani pentru o cauză umanitară. Ajuți niște persoane care fac parte dintr-o pătură socială defavorizată. Și în sfera sentimentală ești înclinată să îi faci o surpriză partenerului de cuplu, care nu se așteaptă.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți conferă o gândire care merge spre intelingența genială. Îți vin cele mai nonconformiste și originale idei. Poți soluționa niște probleme apărute într-un mod total neașteptat. Ai grijă totuși, că exprimarea ta directă și fără rețineri, poate constitui o sursă de conflict în dialogurile cu partenerul de cuplu!
 

Pești

Posibil astăzi să nu te simți prea în largul tău și să vrei să stai mai mult izolată. Ce poți să faci este să iei o pauză, să te detașezi de tot ceea ce te înconjoară și să reflectezi. Gândește-te ce vrei de la viață și unde vrei să ajungi, iar după procesul de introspecție, acționează!

Urmărește acum cel mai nou episod Treding Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează

related posts