Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. Scorpionii sunt nemulțumiți de viața lor amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 25 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Chiar dacă astăzi se întrevede un coflict cu un prieten sau cu cineva apropiat, cu care desfășori o activitate comună, astrele îți aduc și aspecte favorabile, pentru a putea să rezolvi situația apărută. Posibil, toate dialogurile de astăzi, să se învârtă în jurul banilor, pentru că ești determinată să obții ce este al tău.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te ajută să identifici ce anume nu merge între tine și șefi și de ce apar mereu dispute și conflicte de idei. Dacă reușești să vezi lucrurile și din altă perspectivă, atunci vei înțelege. În partea a doua a zilei, ai ajutor din partea unui prieten într-o chestiune personală.

 

Gemeni


În prima parte a zilei, ești nevoită să faci niște deplasări la investigații medicale, apoi revii la serviciu, unde te așteaptă un volum mare de lucru. Încerci să-ți faci niște priorități, astfel încât lucrurile cele mai importante să fie rezolvate până la finalul zilei. Relația cu șefii este bună și obții niște amânări în unele proiecte.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil să-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulată în timp. În ce privește o chestiune financiară, care-ți dă bătaie de cap de ceva vreme, s-ar putea să nu te lași până nu obții o finanțare sau o sumă de bani, sub formă de ajutor sau împrumut, de la cineva din familie.

 

Leu

 

Încerci să fii la curent cu tot ce se întâmplă la serviciu, chiar dacă lucrezi în regim de telemuncă. Astăzi, afli niște informații surpriză despre conducerea firmei și despre unele modificări care se doresc a fi implementate în perioada următoare. Atenție, pe seară, la relația cu partenerul de cuplu, pentru că pot să apară unele conflicte din cauza treburilor casnice!

 

Fecioară

 

Se anunță o zi plină din punct de vedere al comunicării și relaționării cu colegii, implicarea în ședințe și  reorganizarea unor sarcini. În altă ordine de idei, în partea a doua a zilei sau pe seară, s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, în care vă stabiliți prioritățile perioadei următoare.

 

Balanță

 

Astăzi, ai nevoie de bani pentru a achiziționa ceva pentru casă sau pentru familie. Ai grijă, pentru că registrul astral aduce o instabilitate financiară și s-ar putea să dezechilibrezi bugetul, dacă faci niște achiziții fără să te consulți cu partenerul de cuplu!

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi bună pentru a-ți demonstra valoarea. Dacă trebuie să susții un examen, un proiect în fața unei comisii, un interviu de angajare, vei face impresie bună și vei obține rezultatele sperate. În planul sentimental, încă nu ești mulțumită, nici dacă faci parte dintr-un cuplu, nici dacă ești singură. Ești dezamăgită și încerci să înțelegi de ce ți se întâmplă unele lucruri.

 

Săgetător

 

Pe tot parcursul zilei de astăzi vei avea senzația că ai nevoie de o transformare, de o evoluție. Luna îți traversează casa subconștientului și frământărilor interioare și încerci să înțelegi niște lucruri, să scapi de niște atașamente, pentru a putea merge mai departe pe drumul tău. Ieși din zona de confort și nu te mai lăsa ancorată în trecut!

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, registrul astral îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie, pentru grupurile din care faci parte, dar și pentru sfera sentimentală, creativitate, pasiuni și valorificarea unui talent. În partea a doua a zilei, dacă vei fi atentă la trăirile tale, vei observa că ai puterea să te eliberezi de niște tipare emoționale, care țin de trecut și care ți-au adus multe blocaje.

 

Vărsător

 

Astăzi, vei avea o revelație legată de carieră și activitatea ta profesională, care implică evoluție și transformare. Dacă ai o nemulțumire legată de actualul loc de muncă, este momentul să începi prin a-ți face un plan, să fii receptivă la o schimbare și să lucrezi la viitorul tău.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru studiu, acumularea de cunoștințe într-un domeniu de interes pentru tine. Ești interesată de psihologie și de tot ce este considerat ascuns sau misterios, subiecte interzise, pentru a-ți răspunde la unele întrebări, care te frământă de o perioadă mai lungă de timp.

related posts

Modifică setările cookies