Horoscop zilnic 25 ianuarie 2023. Berbecii sunt deschiși către o nouă iubire, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele din casa planurilor de viitor și a proiectelor pe termen lung formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter din casa personalității, semn că ai putea pune bazele unui proiect important, să primești o ofertă profesională pe care o aștepți de mult sau să reiei un proiect mai vechi. De asemenea, planul sentimental se activează și ești deschisă către o nouă iubire.

 

Taur

 

Sextilul care se formează astăzi între Soarele din casa carierei și Jupiter, marele benefic, din casa frământărilor interioare, ar putea să-ți aducă dechidere către noi proiecte profesionale, însă vei ține cont de sfatul unei persoane cu mai multă experiență din familie atunciz, când iei o decizie importantă.

 

Gemeni

 

Soarele în tranzit prin casa principiilor și credințelor formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa prietenilor, protectorilor și planurilor pe termen lung. Este posibil să fii ajutată să iei o decizie importantă pentru tine în planul personal. În partea a doua a zilei, te sfătuiești cu un apropiat care-ți dă o soluție la o chestiune profesională.

 

Rac

 

Soarele în tranzit prin casa intereselor financiare formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, se întrevăd avantaje financiare, beneficii pe care le vei primi în perioada următoare. De asemenea, s-ar putea să primești o moștenire sau să obții ușor un credit.

 

Leu


Contextul astral de astăzi, în care Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa înțelepciunii și credințelor, vine să-ți aducă învățăminte de la cineva cu mai multă experiență, de la cineva din străinătate. De asemenea, un mentor ar putea să te ajute să urmezi o direcție profesională potrivită pentru tine.

 

Fecioară


Soarele în tranzit prin casa muncii și sănătății formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa transformărilor profunde. Este posibil să fii determinată să adopți un regim de viață sănătos și să te suprasoliciți mai puțin la serviciu. Ai înțeles că nu totul se reduce la muncă și este nevoie să te ocupi și de viața ta, de plăcerile și hobby-urile tale. 

 

Balanță

 

Soarele din casa aventurilor romantice și iubirii formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa relațiilor, așa că urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului cu partenerul, să rezolvi anumite probleme, să-I acorzi mai multă atenție și să treceți la următorul nivel al relației.

 

Scorpion


Soarele, guvernatorul casei carierei, formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa muncii și este posibil să înregistrezi niște succese, să te remarci în fața șefilor și colegilor. De asemenea, și-n planul sentimental, este posibil să faci progrese, mai ales dacă ești la începutul unei relații.

 

Săgetător

 

Astăzi este o zi favorabilă negocierilor, întâlnirilor și participării la ședințe cu colegii, șefii sau cu cei care care desfășori o activitate profesională. Ai un randament intelectual ridicat și creativitate, așa că profită de contextul astral să te remarci!

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să găsești soluții de suplimentare a veniturilor sau de reducere a unor costuri, astfel încât să te încadrezi într-un buget. La aceste inițiative ale tale contribuie un aspect armonios, care se formează între Soarele din casa banilor și Jupiter, marele benefic, plasat în casa vieții de familie. De asemenea, poți avea ajutor și de la părinți.

 

Vărsător

 

Astăzi, Soarele în tranzit prin casa personalității tale, formează un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, semn că tot ce-ți propui va avea o rezolvare. De asemenea, ești interesată să înveți lucruri noi, așa că te vei încrie la niște cursuri de dezvoltare personală.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să fii foarte activă la locul de muncă, pentru că Soarele, guvernatorul casei muncii, formează un aspect favorabil cu Jupiter, guvernatorul lui. Nu există problemă sau sarcină pe care să nu o poți rezolva. De asemenea, tranzitul Lunii prin zodia ta îți aduce o stare de melancolie si visare, în partea a doua a zilei.

 

related posts

Modifică setările cookies