Horoscop zilnic 25 iulie 2021. Balanțele au parte de blocaje în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 25 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, simți nevoia să te depărtezi de un grup unde nu te mai regăsești sau de o persoană care ți-a greșit. Îți dorești prieteni pe care să te poți baza la nevoie, nu doar la distracție și voie bună. S-ar putea ca ruptura să aibă loc, pentru că nu te apreciază la adevarata la valoare.

 

Taur

 

Se pare că ești tot mai aproape de o schimbare majoră în carieră, mai ales dacă în ultima perioadă au avut loc evenimente care ți-au testat principiile și valorile după care mergi în viață. Decizi să elimini din sfera profesională orice contract sau parteneriat cu care nu-ți mai poți asocia numele și imaginea.

 

Gemeni

 

Primești vești din străinătate sau îți cauți prietenii și rudele. Intenționezi să faci o călătorie în perioada următoare, însă trebuie să pui la punct toate detaliile și în special finanțele de care ai nevoie. Totodată, ți se pare greu să-ți schimbi o mentalitate, un principiu și va trebui să iei în calcul și unele obstacole care pot să apară pe parcurs.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, din nou, preocupări de natură financiară, privind unele investiții pe care trebuie să le faci sau salarizarea. Nu sunt excluse evenimente neașteptate și vei fi nevoită să faci o schimbare din punct de vedere financiar, al administrării resurselor pe care le deții cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Simți nevoia unei schimbări în planul relațiilor, parteneriatelor, asocierilor sau contractelor de natură profesională. Dacă în planul relațiilor ești tentată să începi o relație, în care să nu mai fii constrânsă, în ce privește planul profesional, îți dorești să te poți baza pe partenerii sau asociații tăi. Este posibil să te gândești serios să-ți schimbi iar jobul, pentru că nu ești mulțumită de relația cu șefii.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei nu ai o stare prea bună, pentru că apar disfucții organice. În partea a doua, îți revii și cauți să ieși cu prietenii în oraș sau iei legătura cu cineva din străinătate cu care ești tentată să începi să ieși, să vă vizitați, chiar dacă simți că vor fi multe obstacole în calea voastră. Așteaptă-te la surprize și în planul profesional!

 

Balanță

 

Dacă ești singură, îți dorești o schimbare de natură relațională, să găsești pe cineva cu care să întemeiezi o familie și pe care să te poți baza. Deja te îndrepți spre cineva și încerci să petreceți mai mult timp împreună, chiar dacă la modul cum stau lucrurile acum, se anunță multe blocaje în calea voastră. Ești optimistă și speri că lucrurile se vor aranja și în sfera afectivă.

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi cu evenimente neprevăzute în familie sau în relația cu părinții sau alte rude. Este posibil să ai niște dialoguri în contradictoriu cu aceștia, legate de o moștenire, de administrarea patrimoniului sau achiziționarea unui imobil. Toate planurile tale, privind aceste domenii, este posibil să se schimbe brusc.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei de astăzi vei avea niște dialoguri cu rudele, în special cu frații, legate de bani sau de administrarea unor bunuri pe care le deții împreună cu aceștia. În cea de-a doua parte, lucrurile se mai liniștesc și te bucuri de timp petrecut împreună cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să fii tentată să faci o speculație financiară. Este recomandat să nu faci nicio tranzacție, pentru că s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute, să nu mai poți recupera o sumă de bani. În rest, se mențin nemulțumirile tale legate de salarizare sau de încasarea cu întârziere a unor sume de bani.

 

Vărsător

 

Simți nevoia unor schimbări majore în toate domeniile de viață, dar mai ales în ce privește apartenența la un grup. Ai început să elimini toate persoanele din viața ta care nu sunt de calitate și acum resimți un gol. Ocupă-ți timpul cu pasiuni și cu ce-ți face plăcere, pentru că lucrurile se vor îndrepta și în relațiile de prietenie!

 

Pești

 

În prima parte de zi, poți avea o stare de neliniște, cu rememorarea unor evenimente din trecut și frământări legate de o decizie în sfera relațională. În partea a doua a zilei, intri în acțiune și-ți faci planul pentru săptămâna care urmează.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies