Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Scorpionii transformă o relația platonică într-una pasională, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 25 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi ai o nemulțumire legată de casă și de relația cu partenerul de cuplu. Posibil să fi avut niște dialoguri, care să te facă să-ți aducă aminte de trecut, de alte relații, de persoane cu care ai trăit o poveste de dragoste, să compari situațiile.  imți nevoia să fii doar tu cu gândurile tale, să te reechilibrezi. S-ar putea să faci o vizită părinților, să discuți aceste frământări, să ceri niște sfaturi.

Taur

Luna îți traversează astăzi sectorul comunicării și s-ar putea să pui bazele unui contract. În ce privește relația cu unul sau mai mulți prieteni, te simți trădată și dezamăgită, pentru că atunci când ai avut nevoie, cei la care te așteptai, nu ți-au sărit în ajutor, motivând în diverse moduri.

Gemeni

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, pentru încasarea unor bani sau dialoguri privind salarizarea. Ești dezamăgită de modalitatea în care unul dintre șefi a rezolvat o situație apărută neașteptat la serviciu. Ai preluat niște sarcini, iar varianta oficială este că pentru o perioadă scurtă, însă ți-au parvenit niște informații neoficiale, că de fapt situația va rămâne așa pentru perioadă lungă.

Rac

Începi săptămâna în forță, însă afli că vei prelua un buget sau niște sarcini de la alți colegi, pentru că șefii decid să schimbe structura departamentului și a programului de lucru. Aceste schimbări nu-ți prea pică bine, pentru că deja te obișnuisei, intrasei într-o rutină și aveai și timp liber pentru tine.

Leu

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură sentimentală. S-ar putea să-ți revină amintiri, care să te răscolească sau te caută persoane din trecut, care-și doresc să reiei legătura. Poate fi cineva care s-a mutat în străinătate și vă despart drumurile, așa că nu prea ești încântată de această situație.

Fecioară

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a face rost de o sumă de bani de la prieteni sau poate faci un plan de returnare a unei datorii și nu-ți iese. Soluția va veni, nu dispera, pentru că banii vor veni din surse noi de venit! Oferte pot veni prin intermediul prietenilor.

Balanță

Astăzi te confrunți cu probleme în familie, fie legate de partener, fie legate de viitorul tău profesional. S-ar putea bugetul familiei să fie afectat, dacă decizi să-ți dai demisia, pentru că nu mai poți trece cu vederea unele derapaje ale colegilor sau șefilor.

Scorpion

Dacă ai avut o pierdere sentimentală vei reuși să lași în urmă trecutul. Dacă ești singură, o relație platonică se poate transforma într-o pasiune nouă. În planul profesional se anunță o perioadă aglomerată.

Săgetător

Contextul astral te sprijină să faci niște schimbări majore la locul de muncă. Totuși, dacă nu ești sigură de ofertele primite, poți să începi cu o colaborare, să vezi ce presupune și cum te descurci. În planul relațional, este recomandat să fii mai tolerantă cu partenerul, chiar dacă ia decizii cu care nu ești de acord.

Capricorn

În planul relațional intervin unele discuții în contradictoriu. Poate și din cauza unor membrii ai familiei, care se amestecă în treburile voastre. În planul profesional, rezultatele muncii și efortul ultimilor ani devin vizibile și vei simți o mulțumire.

Vărsător

În planul profesional, ai impresia că faci doi pași înainte și unul înapoi. Începi cu dreptul, dar te poticnești din cauza unor colegi, care nu-și dau interesul. Deocamdată va trebui să te descurci singură, să treci peste obstacole.

Pești

Cresc cheltuielile, dar dacă ai totul planificat, nu vei avea pierderi sau nu vei simți modificările în buget. Viața personală este posibil să o lași deoparte și să te ocupi mai mult de problemele legate de carieră și de investițiile pe care trebuie să le faci.

 

related posts

Modifică setările cookies