Horoscop zilnic 25 iunie 2020. Capricornii, îndrăgostiți de un coleg de muncă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 25 iunie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, după o perioadă de câteva săptămâni, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin semnul Gemeni. Cum Venus este guvernatorul casei mariajului și a relațiilor, viața ta amoroasă nu va mai fi afectată, iar comunicarea cu ceilalți revine la normal.

Taur

Vești bune pentru tine vin astăzi, pentru că Venus, guvernatorul tău și micul benefic, revine la mișcarea directă, după mai multe săptămâni, în care a trebuit să fii mai atentă ce cheltuieli faci, pentru a nu avea pierderi  financiare. De acum, vei simți razele benefice ale lui Venus, care-ți vor aduce mai mulți bani în conturi.

Gemeni

De astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale, așa că vei putea beneficia de razele benefice ale acestuia. Se încheie astfel perioada de reevaluare a relației sentimentale și ți-ai clarificat sentimentele față de o persoană de care credeai că ești îndrăgostită.

Rac

Contextul astral de astăzi aduce un eveniment astral important, și anume revenirea la mișcarea directă a planetei Venus, micul benefic, prin zodia Gemeni, care, timp de mai multe săptămâni, ți-a traversat sectorul asociat universului tău interior, a trecutului și a izolării. Prin urmare, faci pace cu trecutul sentimental și decizii să nu te mai uiți în urmă.

Leu

După câteva săptămâni, în care ți-ai reevaluat relațiile de prietenie, dar și parteneriatele profesionale pe termen lung, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă și lucrurile vor reintra în normal. Proiectele pe termen lung se deblochează și ușor-ușor începe acțiunea. 

Fecioară

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin zodia Gemeni, respectiv prin casa carierei și a imaginii personale, semn că s-a încheiat prioada de reevaluare a direcției, pe care vrei să o urmezi în carieră. Fiind guvernatorul casei banilor, posibil să începi să simți efectele benefice ale lui Venus, prin încasarea unor sume importante de bani.

Balanță

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin zodia Gemeni, prin casa cunoașterii, a înțelepciunii și a sistemului de valori personale, așa că de acum încolo vei realiza că ultimele săptămâni te-au ajutat să întelegi că și tu ești importantă și că o schimbare profesională,  în acord cu principiile tale, ar fi binevenită.

Scorpion

Vestea bună de astăzi este că Venus, micul benefic și guvernatorul casei mariajului și a relațiilor, revine la mișcarea directă, prin casa asociată trasnformărilor, a intimității, a banilor deținuți în comun cu partenerul sau proveniți din alte surse decât salariul. Ai avut ocazia, mai multe săptămâni, să-ți reevaluezi relația în care te afli și ți s-a dat șansa să repari unele lucruri, ca acum totul să reintre pe un făgaș normal.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Venus, micul benefic, la mișcarea directă prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, semn că s-a încheiat reevaluarea relației cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri. Prin urmare, acum reintră totul în normal și vei simți efectele beneficile ale planetei armoniei și iubirii.

Capricorn

De astăzi, Venus, micul benefic și stăpâna casei iubirii, revine la mișcarea directă prin casa muncii și a sănătății. Ai avut ocazia să-ți reevaluezi sentimentele față de persoana iubită sau față de un coleg cu care îți doreai o relație. Totodată, dacă relațiile cu colegii au fost mai dificile de la jumătatea lunii mai până acum, vei simți o îmbunătățire și nu vei mai interpreta greșit unele acțiuni ale acestora.

Vărsător

Dacă de la jumătatea lunii mai ai început reevaluarea planului sentimental și al relației cu copiii, de astăzi, de când Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă, vei observa că toate blocajele în exprimarea sentimentelor vor dispărea și nu vei mai simți o tensiune în raport cu partenerul sau dacă ești părinte, cu copilul.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță revenirea la mișcarea directă a lui Venus, micul benefic, prin semnul Gemeni, prin casa asociată familiei, căminului și relațiilor cu părinții. Posibil în ultima lună și jumătate să fi reluat subiecte mai sensibile legate de spațiul de locuit sau de regimul unei locuințe, însă acum totul reintră în normal, după ce ajungeți la un consens în ce privesc schimbările pe care le doriți să le realizați.

Cum se sărbătorește Luna Pride pe Tiktok
 

related posts