Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii suferă o mare deziluzie în dragoste, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 25 iunie 2021.
   

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat subconștientului, introspecției, spiritualității, trecutului, meditației. În perioada următoare ești invitată să te conectezi la latura spirituală. Dacă ai avut probleme de sănătate, acum poți găsi un tratament alternativ. Poți încerca să te eliberezi de scheme vechi, să lași în urmă trecutul, pentru a putea evolua. Atenție la dușmani sau la cei care se dau prieteni, dar nu-ți vor binele!

 

Taur

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat prietenilor și proiectelor de viitor. Posibil să iasă la iveală, în lunile următoare, niște lucruri care nu vor face cinste prietenilor tăi, pentru că afli niște secrete și cine ți-e sau nu prieten. Neptun aduce iluzii, dezamăgiri, decepții, însă vestea bună este vei avea niște revelații legate de proiectele tale profesionale. Ai răbdare pentru că lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă, de câteva luni, în care vei avea o revelație legată de direcția ta profesională. Conștientizezi niște lucruri și vei merge pe intuiție atunci când vei face o schimbare.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat sistemului de valori, filosofiei de viață, studiilor, perfecționării profesionale și călătoriilor. În urma unei introspecții este posibil să-ți clarifici niște convingeri de viață, să ai o revelație și să-ți schimbi modul cum privești viața, să conștientizezi niște lucruri care au legătură cu drumul tău în viață.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat transformărilor, intimității și situației financiare, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau veniți prin intermediul altor persoane și insituții. Atenție la planurile pe care le faci, privind situația financiară, pentru că este posibil să apară niște greșeli sau erori și să visezi la un plan financiar nerealizabil!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat mariajului, relațiilor, parteneriatelor de afaceri. Posibil retrogradarea lui Neptun să scoată la iveală faptul că te-ai iluzionat în ce privește relația cu partenerul sau un potential partener, un colaborator sau un asociat și acum să-ți dai seama că persoana respectivă nu este așa precum ai văzut-o până acum. Poți obține răspunsuri și să ai unele revelații, care te vor îndemna să schimbi direcția relațională.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății. Posibil contextul astral, din următoarele luni, să scoată la iveală unele nereguli în relațiile de muncă, cu colegii, iar în privința sănătății, să ai o revelație și cineva să te îndrume spre un tratament naturist, pentru a-ți rezolva o afecțiune mai veche. 

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, distracției, copiilor, vocației. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni în care vei avea parte de o revelație sau conștientizezi niște lucruri legate de sectorul sentimental. Realizezi că ți-ai urcat partenerul pe un piedestal și acesta nu merită. Ai visat o poveste de dragoste care s-a dovedit a fi o deziluzie și acum trebuie să lămurești niște aspecte.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relației cu părinții. Posibil contextul astral să scoată la iveală unele intenții ale unor membrii ai familiei, care își doresc să intre în posesia unor bunuri pe care nu le dețin singuri. Vei avea o revelație și vei vedea cu claritate că intențiile acestora nu sunt decât pentru interesele lor, nu și ale tale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat comunicării, gândirii, schimburilor de opinie, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Posibil, în lunile următoare, contextul astral să-ți aducă unele clarificări asupra unor decizii pe care le-ai luat pe baze nerealiste. Poți afla unele secrete sau să descoperi unele informații neadevărate, care ți-au influențat deciziile la un moment dat.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat finanțelor, mai exact a banilor pe care îi câștigi din muncă proprie și activități extraprofesionale. În următoarele luni trebuie să fii atentă cum îți administrezi banii, pentru că ți-ai făcut niște planuri financiare nerealiste și acum vei da piept cu realitatea. Fii atentă cum îți administrezi banii și nu mai face planuri pe sume pe care nu ești sigură că le vei încasa!

 

Pești

 

Începând de astăzi Neptun își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat identității tale, așa că acest context astral te vizează în mod deosebit. Depinde de tine, în următoarele luni, dacă vei face ca aspectele astrale să fie de partea ta sau nu, dacă vei folosi energia lui Neptun, guvernatorul tău, în mod pozitiv. Vei avea șansa unor conștientizări, să înțelegi de ce anume ai procedat în anumite situații. Vei avea revelații, iar procesul de introspecție și meditație te va ajuta să-ți clarifici direcția în planul personal sau profesional.

 

 

related posts

Modifică setările cookies