Horoscop zilnic 25 mai 2020. Săgetătorii au o mare gaură în buget, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 25 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o revelație, în urma căreia  realizezi că prioritatea ta este familia și nu cariera, pentru care ți-ai consumat cea mai mare parte din timp. Totodată, vei lua initiative în legătură cu regimul unei locuințe sau cu rezolvarea unor chestiuni administrative. Posibil să semnezi niște acte pentru un imobil sau un teren.

Taur

Te sfătuiești astăzi cu partenerul de viață legat de drumul tău în carieră, dacă faci bine sau nu și dacă ar trebui să schimbi ceva. Simți că o schimbare ți-ar fi benefică și încerci să-ți conturezi o nouă perspectivă asupra vieții pe baza sistemului tău de valori.

Gemeni

Întampini niște blocaje în achiziționarea unor bunuri pentru casă. Ori nu ai toți banii, ori nu mai ai fonduri pe cardurile de credit sau ofertele pe care le-ai găsit, au expirat. În toată această agitație, va fi și un lucru bun, pentru că vei primi o ofertă de colaborare, prin care îți poți mări veniturile.

Rac

Te afli astăzi în fața unei decizii importante, pe care trebuie să o iei legată de relația cu partenerul și de viața de familie. Posibil să hotărâți amândoi că o mutare ar fi benefică, însă lucrurile nu se leagă așa cum v-ați dori.

Leu

Astăzi nu te afli în apele tale și orice eveniment, cât de mic, care vine spre tine, te scoate din funcțiune. Prin urmare, nu reacționezi tocmai bine la sarcinile care ți se impun la serviciu, pentru că de câteva luni, deși lucrezi de acasă, volumul de muncă este mult mai mare decât atunci când mergeai la serviciu.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză de la prieteni sau într-un proiect pe care îl ai în derulare. Totodată, și în viața sentimentală pot să apară evenimente, care să-ți dea peste cap universul. Poți cunoaște o persoană deosebită atunci când faci o deplasare scurtă pentru a achiziționa ceva pentru casă.

Balanță

Astăzi, ai parte de o zi solicitantă în sfera profesională, dar și dacă ai de rezolvat unele chestiuni legate de casă și familie. Deplasarea la o instituție publică pentru a obține un act/document se încheie cu succes. Și în ceea ce privesc studiile, cursurile de perfecționare profesională, poți să primești niște răspunsuri favorabile.

Scorpion

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul asociat cu educația, studiile și filosofia de viață este dinamizat. Chiar dacă lucrurile nu se așează precum îți dorești, până la urmă vei realiza că tot răul spre bine, iar deciziile care s-au luat sunt bune pe termen lung.

Săgetător

Contextul astral de astăzi scoate în evidență necesitatea de a-ți suplimenta veniturile. Negocierile  pe care le-ai dus cu unii parteneri de afaceri, colaboratori sau asociați, nu s-au încheiat așa cum ai prevăzut. Nu ai ascultat de sfaturile unor persoane cu mai multă experiență și acum trebuie să suporți consecințele.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi este favorabilă dialogurilor importante cu partenerul de viață. Apar unele probleme de natură financiară, nu veți mai putea să economisiți așa cum v-ați propus și singura soluție este să suplimentați veniturile printr-o colaborare.

Vărsător

Nu te suprasolicita prea mult astăzi, pentru că astrele nu-ți aduc o stare prea bună nici fizică, nici psihică! Prioritizează activitățile sau dacă ai parte de unele disfuncții organice, nu ezita și ia legătura cu medicului pentru a face investigații medicale!

Pești

Contextul astral de astăzi cu Luna care îți traversează sectorul asociat cu sfera sentimentală, nu îți aduce astăzi satisfacții. Poate și pentru că ai tot avut în ultima perioadă dispute cu partenerul legat de unele chestiuni locative.

Românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30

related posts