Horoscop zilnic 25 mai 2022. Săgetătorii sunt dornici de flirt și cuceriri, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, guvernatorul tău, tranzitează casa identității și-ți va fi un aliat de nădeje în toate demersurile tale. Va opera favorabil pentru a obține ce ai nevoie/ ce-ți dorești. Vei avea mai multă energie, initiațivă și determinare decât de obicei și vei pune lucrurile în mișcare mult mai ușor.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, îți va traversa sectorul asociat frământărilor interioare, meditației, introspecției și trecutului. Contextul astral te îndeamnă să-ți redirecționezi energiile spre interior și să rezolvi acele frământări sau probleme, care au rămas nerezolvate. Abordat pozitiv, aspectul îți poate aduce unele revelații cu privire la acțiunile tale. Dacă te vei lăsa pradă frustărilor și nemulțumirilor, fără să încerci să le rezolvi, atunci vei avea numai de pierdut.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor. Așadar, urmează o perioadă, în care preocuparea ta va fi să investești în relațiile sociale, să menții niște legături, să creezi alte legături, pentru a putea să pui pe roate un proiect personal. Ai inițiativă și ești determinată să obții ceea ce-ți dorești.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, respectiv sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Urmează o perioadă în care acționezi în planul profesional, să obții ceea ce-ți dorești. Inițiezi dialoguri cu șefii, îți prezinți ideile și pui lucrurile în mișcare.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, respectiv sectorul ideilor, principiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, schimburilor de experiență. Așadar, urmează o perioadă, în care investești în pregătirea ta profesională, pentru a putea avansa în carieră.

 

Fecioară


Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține de la persoane sau instituții financiare, sub formă de împrumut sau credit. Dacă până acum ai făcut planuri și socoteli, acum este momentul să treci la acțiune și să faci niște achiziții importante pentru casă. Totodată, pot veni bani și din alte surse de venit, de la familie sau de la partener. Planul intim se activează și el și încerci să-ți relansezi relația de cuplu.

 

Balanță


Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va dinamiza sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Prin urmare, îți vei concetra energia pe rezolvarea unor chestiuni parteneriale, pe timpul petrecut împreună cu partenerul de cuplu, însă, ai grijă, pentru că este posibil să-ți proiectezi anumite nemulțumiri pe acesta și să iști tensiuni și conflicte!

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, guvernatorul tău, va dinamiza sectorul muncii. Ai energie și determinare să pui lucrurile în mișcare la locul de muncă, să te implici în mai multe proiecte, să iei inițiative și chiar să conduci echipe. Atenție la cât de implicată ești, pentru că este posibil să te suprasoliciți și să-ți fie afectată starea de sănătate!

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Berbec, respectiv în sectorul iubirii, aventurilor romantice, cuceririlor, relației cu copiii, creativității și petrecerii timpului în mod plăcut. Așadar, până pe 5 iulie, urmează o perioadă în care vei investi mai mult în aceste domenii, vei lua inițiative în planul sentimental și vei fi dornică de flirt și cuceriri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va dinamiza sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Așadar, toate energia ți-o vei îndrepta în aceste domenii de viață și vei acționa să rezolvi niște chestiuni administrative ale locuinței. Posibil să te implici și-n treburile părinților, să le dai o mână de ajutor. Atenție, însă, că s-ar putea să intri mai ușor în dispute cu membrii familiei!


Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va dinamiza sectorul comunicării, gândirii, cunoștințelor, ideilor, dezbaterilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Așadar, urmează o perioadă activă în planul ideilor, faci strategii, înveți lucruri noi și încerci să acumulezi informație. 

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, va dinamiza sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Toate energia ta va fi concentrată pe obținerea unor beneficii financiare. Posibil să pui în mișcare niște proiecte, în care trebuie să investești și din punct de vedere financiar.

related posts

Modifică setările cookies